Diğer Sporlar
Karşıyaka umudunu koruyor
01 Şubat 2012 , 10:14

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR
Grupta ilk maçında deplasmanda yendiği rakibini, dün İzmir'de konuk eden Pınar Karşıyaka, 18 sayı geriye düştüğü müsabakada, aradaki farkı azaltmasına rağmen Triumph Lyubertsy'ye 77-75 yenildi.
Bu sonuçla kendi evinde oynadığı Artland Dragons maçının ardından Rus rakibine de mağlup olan yeşil-kırmızılı ekip, ilk 2 takımın çeyrek finale yükseleceği grupta 2. sıradaki yerini korudu.
Gruptaki diğer müsabakada ise namağlup Artland Dragons, Belçika ekibi Antwerp Giants'ı yenerek liderliğini sürdürdü.
Pınar Karşıyaka, gruptaki son 2 maçında 21 Şubat Salı günü Belçika'dan Antwerp Giants'a konuk olduktan sonra 28 Şubat Salı tarihinde de Alman ekibi Artland Dragons'la yine deplasmanda karşılaşacak.
(L) Grubu'nu lider tamamlayacak ekip, çeyrek finalde Beşiktaş Milangaz'ın da yer aldığı (K) Grubu'nu ikinci sırada tamamlayacak takımla (L) Grubu ikincisi ise (K) Grubu'nun birincisiyle karşılaşacak.
Son iki karşılaşma öncesinde oluşan puan durumu şöyle:
Takımlar O G M A Y P
1. Artland Dragons 4 4 0 330 303 8
2. Pınar Karşıyaka 4 2 2 332 304 6
3. Antwerp Giants 4 1 3 268 276 5
4. Triumph Lyubertsy 4 1 3 286 333 5
YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
SON HABERLERTüm Haberler
RESİM GALERİLERİ
AKTİF HABERLERTüm Haberler
ÇOK OKUNAN HABERLERTüm Haberler
- Dört kulüp riskte!
84
- İşte Fenerbahçe'yi yakan olaylar!
114
- F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi'ne alınmadı!
191
- ''Önemsiz bir ülkenin önemsiz bir kulübü!''
109
- 1. Lig için kuralar çekildi!
187
- Fenerbahçe küme düşmeli!
63
- Adanaspor'da Burak Çalık şoku!
44
- Beşiktaş'ın ilk transferi Berat!
7
- Havutçu'dan zehir zemberek sözler!
31
- Boffin Eskişehirspor'da!
52
AjansOtomobil.com










