Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
Reklam
 

Özerhun: ''Zor bir galibiyet aldık''

Özerhun: ''Zor bir galibiyet aldık''

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR

Özerhun, karşılaşmaya mutlak galibiyet hedefiyle çıktıklarını ifade ederek, ''Geçen hafta hedeflerimiz doğrultusunda beklenmedik bir yenilgi aldık. Bu nedenle İstanbul'daki maçları kaybetmenin acı bedelleri olabilirdi. Açıkçası Partizan karşısında zorlandık. Partizan yıldızı olmamasına rağmen son derece iyi oynayan bir takım. Maçın sonuna kadar direndiler. Zor bir galibiyet aldık'' diye konuştu.

Efes Pilsen antrenörü Ergin Ataman ise Partizan karşısında aldıkları galibiyetin kendileri için önemli olduğunu anlatarak, ''Hayal kırıklığı yaşadığımız Rytas yenilgisinin ardından evimizde kazanmak önemli. Hücumda birçok hata yaptık. Kolay atışlardan yararlanamadık. Ancak savunmada çabalayıp, maçın içinde kaldık. Henüz takıma adapte olamayan arkadaşlar var. Hücumda bazı sıkıntılar yaşıyoruz. Ancak önümüzdeki maçlarda özelikle hücumda daha iyi olacağımızı düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Reklam
Reklam
Şu anda ana liglerde oynanan maç yoktur.

Günün tüm canlı sonuçları için tıklayınız.
Ajansspor.com Anket
2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A grubu ilk maçında Kazakistan ile karşılaşacak A Milli Takımımız, sahadan nasıl bir sonuçla ayrılacak?
  • Kazanacak
  • Berabere kalacak
  • Kaybedecek
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]