Diğer Sporlar
Cook Efes'in rakibinde!
12 Temmuz 2010 , 17:26

Sezon bitimiyle beraber Unicaja Malaga tarafından gözden çıkarılan ve Valencia'nın yanı sıra Terrell McIntyre'ı takımda tutamayan Siena'dan teklif alan Omar Cook'un tercihini İspanyol ekibinden yana kullandığı ve 2 yıllık sözleşmeye imzasını attığı öğrenildi.
Özellikle asist konusundaki başarısıyla tanınan ve Avrupa'da daha önce Strasbourg, Kızılyıldız, Samara ve Dexia Mons takımlarında görev yapan Cook, geçen sezon Euroleague'de 9.7 sayı, 5.9 asist ortalamalarını yakalamıştı.
Bu arada Bogdan Tanjevic'in yeni sezonda Sportif Direktörlük yapacağı Virtus Roma, geçen sezon Caserta'da forma giyen Amerikalı forvet Luke Jackson'ı kadrosuna kattı. NBA kariyeri bulunan 29 yaşındaki Jackson özellikle üç saylık atışlardaki yüksek yüzdesiyle tanınıyor.
(Haber: Mert Genç)
YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.

Son Basketbol Fotograf Galerileri »
Ajansspor.com Anket
Sizce, Beşiktaş ile Trabzonspor; UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalabilir mi?
Duvar Kağıtları































