Vestel'de mutlu gün!
01 Aralık 2007 , 02:43

Vestelspor, Uşak Belediyesi maçı hazırlıklarını sürdürürken son idman sonrasında oyunculardan Özkan Keser ve Baransel Evirgen'in doğum günleri kutladı.
Uzun ve zorlu bir maratonun içinde olduklarını ve bu yolda oyuncularının moral motivasyonlarının kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen genel menajer Emre Dağdelen, ''Her bir oyuncumuz bizim için çok önemli, onların bu güzel günlerinde takım olarak yanlarında olduğumuz için bizlerde çok mutluyuz'' dedi.
Zorlu bir maç oynayacaklarına da değinen Dağdelen, ''Takımımız bütün hafta çok iyi çalıştı. Her zaman ki gibi savunmamızı ve mücadeleci oyun tarzımızı sahaya süreceğimize inanıyorum. Bu haftada Manisalı basketbol severlerin desteklerini görmek istiyoruz'' diyerek sözlerini noktaladı.
Vestelspor-Uşak Belediyesi karşılaşması 1 Aralık 2007 saat 15.00'te Manisa Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak.
DAKİKA DAKİKA TAKİP
















