TREDAŞ namağlup şampiyon!
03 Haziran 2008 , 10:51

İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu'nda yapılan TREDAŞ-Çerkezköy Dinamik maçıyla Tekirdağ minikler ligi tamamlandı.
TREDAŞ maçı 100-29 kazanarak ligi namağlup bitirerek şampiyonluğunu ilan etti.
Maçtan sonra yapılan kupa töreninde minik sporcular kupa ve birincilik madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Sefarettin Özçelik ve Abdülkerim Kasap'ın ellerinden aldı. Şampiyonluk kupasını kaldıran minik takımın kaptanı Ozan Kerem Çoban ve antrenör Hakan Gamtüre çok çalıştıklarını ifade ederek
önemli olanın bu başarıyı sürdürebilmek olduğunu söyledi.
TREDAŞ Spor Kulübü başkanı Bünyamin Gılbaz ve Yönetim Kurulu üyeleri maçtan sonra minik sporculara şampiyonluk yemeği verdi.
Bu sonuçla TREDAŞ, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun 25-29 Haziran 2008 tarihleri arasında düzenleyeceği 6. Türkiye Minikler Basketbol Şenliği'ne katılmaya hak kazandı. TREDAŞ Spor Kulübü başkanı Bünyamin Gılbaz, sezonu yenilmeden tamamlayan miniklerin Tekirdağ'ı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını söyledi.

























