Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
Reklam
  • 04:11
  • İkinci Yarı Başladı
  • River Plate  0-1  Estudiantes
  • 235
  • Arjantin : Clausura

Tyronn Lue ve Malik Allen Milwaukee Bucks'ta!

Tarih18 Temmuz 2008 , 16:52

Tyronn Lue ve Malik Allen Milwaukee Bucks'ta!

(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Bucks her iki oyuncunun sözleşmesi hakkında detayları kamuoyuna duyurmazken Lue ve Allen'in transferi yeni koç Scott Skiles'a birlikte çalışacağı 2 tecrübeli oyuncu seçeneğiyle kadroda derinlik yarattı.

31 yaşındaki Lue geçen sezon Dallas ve Atlanta'da oynamış ve forma giydiği 50 maçta 5.8 sayı ile 1.5 asist ortalaması tutturmuştu.

Nebraska Üniversitesi'nden draft edilen 1.83m. boyundaki oyuncu 1998 draftının 23.sıradan seçilmişti. 10 yıllık kariyerinde 8.9 sayı, 3.3 asist ve 1. ribaund ortalamaları bulunan Lue 2000 ve 2001 sezonlarında Kobe Bryant ve Ssaquille O'Neal'li kadrosuyla şampiyonluğa ulaşan Los Angeles Lakers takımının bir parçasıydı.

Allen ise geçen sezona New Jersey Nets'te başlamış ancak daha sonra Dallas'a takas edilmişti. 2.08m. boyundaki oyuncu geçen sezon 4.6 sayı, 2.7 ribaund ortalamalarına ulaşırken kariyerinde ise 5.7 sayı ve 3.2 ribaund ortalaması bulunuyor.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Reklam
Reklam
RESİM GALERİLERİ

Serena Williams şampiyon!

Ajansspor.com Anket
Adnan Polat'ın "Lincoln dönse de artık Galatasaray forması giymeyecek" açıklamasını nasıl buluyorsunuz?
  • Doğru
  • Yalnış
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]        
Duvar Kağıtları