Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
Reklam
 

Orlando Hido için ilk kez..

Tarih18 Haziran 2009 , 13:40

Orlando Hido için ilk kez..

Rakipleri için büyük eşleşme sorunu yaratan Hidayet, top hakimiyeti ve kritik anlarda sorumluluğu almasıyla, takımı Magic'in vazgeçilmez isimlerinden biri haline geldi. 6 yıl - 36 milyon dolar değerindeki kontratının son yılını feshederek serbest oyuncu olacak Hidayet'in peşinde pek çok takım koşuyor.

Ancak Orlando yönetiminin, lüks vergisi ödemek pahasına milli basketbolcuyu bırakmaya niyeti yok. Magic'in transfer konusundaki en yetkili ağızlarından Alex Martins, Hidayet ile yeni bir sözleşme yapmak için, takım tarihinde ilk kez ücret tavanını aşmaktan çekinmeyeceklerini açıkladı.

Martins, Magic'in sattığı sezonluk bilet sayısının play-off’lar sırasında 4 bin artarak 11 bine yükseldiğini hatırlattı. 2010 sezonundan itibaren takımın yeni salonu Orlando Events Center'a taşınmasıyla gelirlerinin daha da artacağını vurgulayan Martins, bu yüzden Hidayet için lüks vergisi ödemelerine bir engel olmadığını ifade etti.

Genel Menajer Otis Smith'in, başarılı basketbolcuya serbest oyuncu pazarından alacağı tekliflere göre yeni bir sözleşme sunması bekleniyor. Hidayet ise bir kez daha takımda kalmak istediğini söyledi. "Ben Orlando'da Türkoğlu oldum" diyen Hido, takımda kalmak için gerekirse ücretinde küçük bir indirime gidebileceğinin de sinyallerini verdi.

NTV Spor

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Reklam
Reklam
Şu anda ana liglerde oynanan maç yoktur.

Günün tüm canlı sonuçları için tıklayınız.
Ajansspor.com Anket
Sizce; 12 Dev Adam, Sırbistan'ı yenerek finale yükselebilecek mi?
  • Evet
  • Hayır
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]        

Çok Yorumlananlar - 24 Saat

Duvar Kağıtları