Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
Reklam
  • 03:31
  • İkinci Yarı Başladı
  • Universitario Peru  1-0  Inti Gas Deportes
  •  
  • Peru : Primera División

TTNet Beykoz'da 100.yıl kutlamaları

Tarih21 Ağustos 2007 , 12:12

 

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR

Beko Basketbol Ligi'nde bu sezon TTNet'in sponsorluğunda mücadele edecek olan Beykoz, antrenörlüğe Çetin Yılmaz'ı getirirken, yaptığı flaş transferlerle de kadrosunu güçlendirdi.

TTNet Beykoz, yeni sezon öncesi İstanbul Boğazı'nda düzenlediği tekne gezisi ile 100. yıl kutlamalarına başladı. Geziye, kulüp yönetimi ile basketbol takımı teknik heyeti ve oyuncuları, eşleri ve yakınlarıyla birlikte katıldı.

Beykoz Kulübü Başkanı Zeki Aksu, hedeflerinin, kuruluşlarının 100. yılında TTNet Beykoz'un ligin üst sıralarını zorlayan, seyircisi ile bütünleşerek kaybedince bile alkış alan bir takım olmak olduğunu söylerken, en büyük avantajlarının takımlarına sonuna kadar sahip çıkan taraftarları olduğunun altını çizdi.

TTNet Genel Müdürü Okay Eğdirici ise 100 yıllık köklü bir camianın basketbol takımının ana sponsoru olmanın kendilerini son derece mutlu ettiğini, amaçlarının genç basketbolcuların kendilerini daha da fazla geliştirebilecekleri bir takım olarak Türk basketboluna hizmet etmek olduğunu belirtti.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Reklam
RESİM GALERİLERİ

Serena Williams şampiyon!

Ajansspor.com Anket
Adnan Polat'ın "Lincoln dönse de artık Galatasaray forması giymeyecek" açıklamasını nasıl buluyorsunuz?
  • Doğru
  • Yalnış
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]        
Duvar Kağıtları