Diğer Sporlar
Dee Brown Galatasaray'da iddiası!
24 Eylül 2007 , 01:35
Sarı kırmızılı takım, Mehmet Okur'un takımı Utah Jazz'da forma giyen 23 yaşındaki gelecek vaadeden oyun kurucu Brown'u 1 milyon 100 bin dolara kadrosuna dahil ettiği öne sürülüyor.
Illinois Üniversitesi mezunu Brown 2006 yılında Utah Jazz tarafından 2. tur 16. sırada draft edilmişti. 1.83 cm boyundaki genç basketbolcu geçen sezon Utah Jazz'da 9 dakika ortalamayla 1.9 sayı ve 1.7 asist istatistikleriyle oynamıştı.
En önemli özelliği surati ve isabetli 3 sayılık atışları olan Dee Brown özellikle top çalıp tek başına yaptığı hızlı hücumlarıyla tanınıyor.
Dee Brown, kendi resmi web sitesi olan www.deebrown11.com sitesinde blog sayfasında geçtiğimiz günlerde kendi imzasıyla yayınlanan yazısında Utah Jazz'dan kesinlikle ayrılacağını ve de gelecek sezon Türkiye'de oynayabileceğini belirtmişti.
YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.

RESİM GALERİLERİ
Ajansspor.com Anket
Sizce, şampiyonluk yarışı son haftaya kadar devam edecek mi?
































