Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
Reklam
  • 01:06
  • Maç Bitti
  • Real Mamore  1-2  Bolivar
  •  
  • Bolivya : Apertura

OYAK son anda güldü!

Tarih08 Mart 2008 , 20:21

OYAK son anda güldü!

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR

OYAK RENAULT: 77 - ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: 76

Salon: Atatürk

Hakemler: Rüştü Nuran xxx, Zafer Yılmaz xx, Kaan Büyükçil xx

OYAK Renault: Evren xx 4, Woolridge xxx 24, Chaney xxx 11, Randle xx 6, Özgür xxx 15, Tufan x, Ahmet Ali x, Ömer x, Nedim xx 8, Fatih x, Alper xx 9

Antalya Büyükşehir Belediyespor: Marsh xxx 26, Can xxx 14, Douthit xxx 11, Ersin xx 3, Lucas xxx 18, Nedim x 1, Arda x, Hadi x, Mustafa Kemal x 1, Uluğ x 2

1. Periyot: 24-24
Devre: 36-41 (Antalya Büyükşehir Belediyespor lehine)
3. Periyot: 57-55
5 faul alan: 39.43 Douthit (Antalya Büyükşehir Belediyespor)

Karşılaşmaya adam adama savunmayla başlayan her iki takım, dış şutlarla sayı aradı. OYAK Renault Wooldrige, Antalya Büyükşehir Belediyespor ise Marsh ile 3 sayılık basketler bulurken, 5. dakika konuk takımın 13-15'lik üstünlüğüyle geçildi. Oldukça çelişmeli geçen ilk periyot, 24-24 eşitlikle tamamlandı.

İkinci periyoda hızlı başlayan OYAK Renault oldu. Savunmadaki etkisini hücumda da gösteren ev sahibi takım, 15. dakikayı 31-29 önde bitirdi. Oyundan kopmayan Antalya Büyükşehir Belediyespor, Douthit ve Lucas ikisinin etkili oyunuyla maçın 17. dakikasında yeniden öne geçti. (32-33) Konuk ekip, periyodun bitimine 1 saniye kala Uluğ'un attığı basketle farkı 5 sayıya kadar çıkararak, devreyi de 36-41'luk skorla tamamladı.

İlk yarının sonlarına doğru oyundaki üstünlüğünü ikinci yarının başında da devam ettiren Antalya Büyükşehir Belediyespor, Marsh ve Lucas ikisilinin sayılarıyla 22. dakikada 5 sayılık farkı korumasını bildi. (38-43) Bu dakikadan sonra toparlanan ve oyuna yeniden ortak olan sarı-siyahlı Bursa temsilcisi, 28. dakikada eşitliği sağladı. (51-51). Etkili oyununu bu dakikadan sonra devam ettiren OYAK Renault, 3. periyodu 57-55 önde tamamladı.

Büyük çekişmeye sahne olan son periyotta, Antalya Büşükşehir Belediyespor Marsh'ın sayılarıyla 35. dakikada 1 sayı farkla öne geçti. (64-65). Maçın bitimine 7 saniye kala, Antalya Büyükşehir Belediyespor Marsh ile kullandığı 2 faul atışını da sayıya çevirdi. (75-76) Hemen oyuna başlayan sarı-siyahlılar Woldrige'nin attığı son saniye basketiyle maçı 77-76 kazandı.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Reklam
RESİM GALERİLERİ

Federer tarihe geçti!

Ajansspor.com Anket
Adnan Polat'ın "Lincoln dönse de artık Galatasaray forması giymeyecek" açıklamasını nasıl buluyorsunuz?
  • Doğru
  • Yalnış
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]