Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
Reklam
  GÖZDEN KAÇIRMA : VİDEO | Spor Toto Süperlig | Puan Durumu

"İyi mücadele galibiyeti getirdi"

Tarih08 Şubat 2010 , 13:48

İyi mücadele galibiyeti getirdi

Bıyıktay, yaptığı açıklamada, karşılaşmaya mutlak galibiyet hedefiyle çıktıklarını anlatarak, ''Ancak maçın hemen başında büyük şansızlıklar yaşadık. Cevher ve Engin'in sakatlanması bizi kötü etkiledi. Ayrıca bileğinde sorun olan Fletcher oynayamazken, belinde rahatsızlığı bulunan Likholitov'dan da istediğimiz verimi alamadık. Ancak karşılaşmada mücadele eden diğer oyuncularımız kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Çok iyi mücadele ederek, kazanmayı bildiler. Hepsini tebrik ediyorum'' diye konuştu.

Son haftalarda istedikleri sonuçları alamadıklarını dile getiren Bıyıktay, şunları kaydetti:
''Son haftalarda inişli çıkışlı bir grafiğimiz var. Zaman zaman konsantrasyon kaybına uğruyoruz. Bazen sakatlıklar, bazen de diğer negatif olaylardan çok etkileniyoruz. Son haftalardaki inişli çıkışlı grafiğimiz bu yüzden. Ancak artık daha çok yoğunlaşmamız ve çıkışa geçmemiz lazım. İnşallah bundan sonra bu sorunları yaşamadan ilerleriz. Bu süreçte çok kolay maçları yitirdik. Bu maçlardan istediğimiz sonuçları alsaydık, şimdi çok iyi bir konumda olurduk. Önümüzde çok zorlu bir seri var. İyi konsantre olarak, bu seriyi en az hasarla geçmemiz gerekiyor.''

-''BAXTER DAHA DA İYİ OLACAK''-
Burak Bıyıktay, Mersin Büyükşehir Belediyesi karşısında 32 sayı üreterek, kazanmalarında önemli rol alan ABD'li oyuncuları Lonny Baxter'in daha da iyi

olacağını söyledi. Baxter'in dünkü karşılaşmada mükemmel oynadığını dile getiren Bıyıktay, ''Eşine nadir rastlanır bir performans sergiledi. Hücum yönü zaten belli, çok iyi. Savunmada biraz eksiklikleri var. Bunları artırdığı takdirde daha da iyi olacak'' dedi. Bıyıktay, Baxter'in takımdan ayrılacağına dair basında yer alan haberlere ilişkin ise ''Menajeri, kulüpten parasını alamadığı için Baxter'i başka bir kulübe götüreceğini söyledi. Biz de kendisine şartlarımızı anlattık. Parasını ödeyeceğimizi ancak bazı gecikmelerin yaşanabileceğini belirttik. Fakat Baxter burada kalmak istediğini söyledi. Menajerinin düşüncesine katılmadığına ifade etti. O günden beri de oldukça pozitif'' ifadelerini kullandı. -CEVHER 3 HAFTA YOK- Burak Bıyıktay, dünkü karşılaşmanın hemen başında hakeme takılarak, ayağını burkan Cevher Özer'in en az 3 hafta takımdan ayrı kalacağını dile getirdi. Cevher'in sakatlığının ciddi olduğunu anlatan Bıyıktay, ''Doktorlar en az 3 hafta oynayamayacağını söylediler. Yine maçta sakatlanan Engin'in durumu nispeten daha iyi. Yarından itibaren takımla çalışmalara başlayacak'' dedi.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Reklam
Şu anda ana liglerde oynanan maç yoktur.

Günün tüm canlı sonuçları için tıklayınız.
Ajansspor.com Anket
Sizce, Beşiktaş ile Trabzonspor; UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalabilir mi?
  • İkisi de kalır
  • Sadece Beşiktaş
  • Sadece Trabzonspor
  • İkisi de elenir
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]        
Duvar Kağıtları