Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
   GÖZDEN KAÇIRMA : Spor Toto Süperlig | Puan Durumu | Süper Final Şampiyonluk Grubu | Süper Final Avrupa Ligi Grubu |

Avusturya şampiyon oldu..

Tarih21 Ağustos 2010 , 18:57

Avusturya şampiyon oldu..

Türkiye, şampiyonayı son sırada tamamladı. İsveç, İsviçre, Fransa, Bulgaristan, Avusturya ve Türkiye'nin katılımıyla 16 Ağustosta başlayan şampiyonada, final maçı İsviçre ile Avusturya arasında oynandı. Avusturya, İsviçre'yi 10-0 yendi. Şampiyon takımın oyuncuları sevinçlerini birbirlerini su ile ıslatarak kutladı.

Avusturya'nın ilk sırada tamamladığı şampiyonada İsviçre ikinci, Fransa üçüncü, Bulgaristan dördüncü, İsveç beşinci ve Türkiye ise altıncı oldu. Şampiyonanın kapanış seremonisi, Edirne Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı'nın sporcuların onuruna vereceği kokteylde yapılacak.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
SON HABERLERTüm Haberler
  •  
RESİM GALERİLERİ
Amerikalı Hız Patencisi Allison Baver, buz üzerinde olduğu gibi özel hayatında da görenleri kendine hayran bırakıyor. Buzların hızlı kadını Allison'dan özel kareler..
AKTİF HABERLERTüm Haberler
ÇOK OKUNAN HABERLERTüm Haberler
AjansOtomobil.com