Diğer Sporlar
Genç Erkekler Şampiyonası'nda final heyecanı
02 Şubat 2012 , 16:04

Güneysu Spor Salonu’nda tek ringde gündüz ve akşam seansı şeklinde yapılan müsabakalar, maçları takip eden Rizeli sporseverlere zevk ve heyecan dolu anlar yaşattı. Finali görebilmek için ringe çıkan genç boksörler, birbirleri karşısında kora kor bir mücadele sergiledi.
Şampiyonanın beşinci gününde oynanan yarı final müsabakalarını, Türkiye Boks Federasyonu Asbaşkanı Mert Öztemel’in yanı sıra Genel Sekreter Naci Numanoğlu, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder ve Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, gün boyunca yerinde izledi.
ASBAŞKAN ÖZTEMEL: "GENÇ BOKSÖRLER GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR"
Genç boksörlerin performansı hakkında birtakım açıklamalarda bulunan Asbaşkan Öztemel, maçların çok güzel geçtiğini belirterek, "Finallerde sporcuların daha üst seviyede performans sergileyeceğini düşünüyorum. Trabzon’da yıldız erkekler ringe çıktı. Rize’de de genç erkeklerimiz sahne alıyor. Hiçbir sıkıntımız yok. Boksörlerimiz de özverili bir şekilde mücadele ediyor. Cumartesi günü oynanacak final müsabakalarının ardından Milli Takım aday kadrosu belli olacak. Genç boksörler gümbür gümbür geliyor. Pilot bölgelerimizde yetenekli sporcularımız var. Türk boksu daha iyiye gidecektir" ifadelerini kullandı.
Türkiye Genç Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası, 4 Şubat 2012 Cumartesi günü saat 10:00’da yapılacak final müsabakaları ile sona erecek.
YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
SON HABERLERTüm Haberler
RESİM GALERİLERİ
AKTİF HABERLERTüm Haberler
ÇOK OKUNAN HABERLERTüm Haberler
AjansOtomobil.com










