Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
Reklam
 

Muratpaşa'nın gururu Sevinç Deveci!

Tarih23 Haziran 2009 , 11:47

Muratpaşa'nın gururu Sevinç Deveci!

Sporun geniş kitlelerin katılımıyla yapılması için tesisleşme ve profesyonel branşların dışındaki branşlara yaptığı ciddi yatırımlarla dikkat çeken Muratpaşa Belediyespor, milli gurur yaşıyor.

Ritmik cimnastikte dünya şampiyonaları ve grand prixlerde sergilediği performansla herkesin takdirini kazanan Muratpaşa Belediyesporlu ritmik cimnastikçi Nevin Sevinç Deveci, İtalya'nın Pescara kentinde 26 Haziran - 5 Temmuz 2009 tarihleri arasında yapılacak 16. Akdeniz Oyunları’nda ülkemizi temsil edecek.

Nevin Sevinç Deveci, 13-21 Haziran tarihleri arasında Antalya’da yapılan Milli Takım Hazırlık Kampı’nı tamamlayarak İstanbul’a hareket etti. Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Nevin Sevinç Deveci’yi ve mili takım kafilesinde yeralan Muratpaşa Belediyespor cimnastik antrenörü Zlatka Staykova’yı uğurladı.

Milli sporcu, İstanbul’dan Akdeniz Oyunları Milli Kafilesi ile birlikte İtalya’ya geçecek. Deveci, 23 ülkenin katıldığı Akdeniz Oyunları’nda madalya için mücadele edecek.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Son Fotograf Galerileri »
Reklam
Şu anda ana liglerde oynanan maç yoktur.

Günün tüm canlı sonuçları için tıklayınız.
RESİM GALERİLERİ

Takım gibiler!

Ajansspor.com Anket
Sizce, şampiyonluk yarışı son haftaya kadar devam edecek mi?
  • Evet
  • Hayır
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]        

Çok Yorumlananlar - 24 Saat

Derbi seyircili! 146

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Galatasaray ile Ankaragücü arasında yapılan maçın ardından yaşana

Duvar Kağıtları