Kore GP'ye yağış engeli..
İlk yarışına ev sahipliği yapan Kore Grand Prix, startından sadece iki tur sonra aşırı yağmur yağışı sebebiyle askıya alındı.

Tarih24 Ekim 2010 , 09:19

Kore GP'ye yağış engeli..

Yeongam’da FIA önce yarışın güvenlik aracı arkasında başlamasına karar verdi ancak yağmurun yoğunlaşması üzerine üçüncü turda kırmızı bayrak sallandı.

Şimdi herkes şartların normale dönmesini bekliyor. FIA tahminine göre yarım saat içinde şartların iyileşmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz yıl da Malezya Grand Prix’de yoğun yağışın sürmesi ve havanın kararması üzerine yağış iptal edilmişti. Kore GP’nin de iptal edilmesi durumunda pilotlar yarım puan alacak.

Bu arada Fernando Alonso, gride dönmeden önce telsizden takıma, şartların, kariyeri boyunca gördüğü en kötüsü olduğunu ifade etti.

turkiyef1.com

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Kore GP Resim GalerileriKore GP Resim Galerileri
Popüler Formula 1 HaberleriPopüler Formula 1 Haberleri
  • Çok Okunanlar
  • Çok Yorumlananlar