Diğer Sporlar
Düşmanı gitti, üvey babası geldi!
04 Temmuz 2008 , 17:47
(Ajansspor Dış Haberler Servisi)
Euro 2008'de Rusya'ya çeyrek finalde yenilerek turnuvaya veda eden Hollanda teknik direktörü Marco van Basten'in görevden ayrılmasıyla birlikte Mark van Bommel'in üvey babası Bert van Marwijk Portakallar'ın başına geçmişti.
Bu değişikliğin ardından açıklama yapan van Bommel 40 olan milli maç sayısına yenilerini eklemek istediğini dile getirdi.
Van Basten'in ayrılmasının ardından milli formayı tekrar giymek istediğini dile getiren van Bommel "Ben her zaman Marco giderse geri gelmek istediğimi söylemiştim. Şimdi o gitti ve tesadüf i bir şekilde üvey babam yeni teknik direktör oldu. Eğer bana ihtiyacı olursa her zaman hazırım" şeklinde konuştu.
Bayern Münih'in sezon hazırlıklarına katılacak olan 31 yaşındaki oyuncu Pekin'de düzenlenecek olan Olimpiyat Oyunları'nda Hollanda Milli Takımı'nda yer almayacak.
Geçen sezon Almanya'nın eski kaptanı kaleci Oliver Kahn'ın futbolu bırakmasının ardından van Bommel kendisinden rica edilmesi durumunda takımında memnuniyetle kaptanlık görevini üstlenebileceğini açıkladı.
Bayern Münih kaptanlığı hakkında da konuşan van Bommel "Bu benim amacım değil. Ancak eğer teknik direktörümüz benden isterse ve ekip de kabul ederse, kaptanlık yapmaktan memnuniyet duyarım" ifadelerini kullandı.
YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.

Son Futbol Fotograf Galerileri »

RESİM GALERİLERİ
Ajansspor.com Anket
Adnan Polat'ın "Lincoln dönse de artık Galatasaray forması giymeyecek" açıklamasını nasıl buluyorsunuz?

Duvar Kağıtları














































