Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
SİTE ARAMA:
 
Reklam

Blatter çark etti: "Ronaldo köle değil"

Tarih01 Ağustos 2008 , 16:00

Blatter çark etti: Ronaldo köle değil

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR

FIFA Başkanı Sepp Blatter, Real Madrid'e transferi gündemde olan ancak kulübü Manchester United'ın transferine izin vermediği Cristiano Ronaldo konusunda yaptığı 'köle' benzetmesinin yanlış anlaşıldığını iddia etti.

Blatter, Vietnam'da katıldığı bir organizasyonda, "Ben asla Ronaldo için köle demedim. Ben sadece genç futbolcuları köleye benzettim. 13, 14, 15 yaşındaki futbolcular kulüplere geliyorlar ve onları büyük kulüpler transfer ediyor. Benim görüşüme göre bu 'modern köleliktir.' Bu terimi Ronaldo için kullanmadım. Ancak basın bununla ilişkilendirdi. Ronaldo bir köle değildir" dedi.

Blatter, Ronaldo'nu Real Madrid'e transferi konusunda FIFA'nın kesinlikle bir rol oynamayacağını da sözlerine ekledi. FIFA Başkanı, Ronaldo transferi konusunda Real Madrid ve Manchester United'ın sorunu kendi aralarında çözeceklerine inandığını da vurguladı. Blatter'in 'modern köle' açıklaması dünya spor kamuoyunda büyük yankı bulmuştu. Cristiano Ronaldo bu açıklamanın ardından Portekiz'de katıldığı bir programda Blatter'in doğru bir tespit yaptığını söylemiş ancak başta futbolun efsane ismi Pele olmak üzere birçok kişi de Blatter'i bu benzetmesinden dolayı eleştirmişti.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Reklam
Reklam
Ajansspor.com Anket
Sizce ara transfer döneminde transfere en çok ihtiyacı olan takım hangisi?
  • Ankaragücü
  • Ankaraspor
  • Antalyaspor
  • Beşiktaş
  • Bursaspor
  • Denizlispor
  • Eskişehirspor
  • Fenerbahçe
  • Galatasaray
  • Gaziantepspor
  • Gençlerbirliği
  • Hacettepe
  • İstanbul B.B.
  • Kayserispor
  • Kocaelispor
  • Konyaspor
  • Sivasspor
  • Trabzonspor
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]