Diğer Sporlar
Uruguay'da futbol yasaklandı!
18 Kasım 2008 , 22:40

(Ajansspor Dış Haberler Servisi)
Mevzu bahis şiddet olayları üst lig takımları Danubio ve Nacional arasındaki karşılaşmanın ardından yaşandı. Danubio'nun stadındaki arbede isyan polisinin müdahelesine kadar bir kaç dakika sürdü.
İçişleri Bakanı Daisy Tourne polisin olaylara yavaş karşılık verdiğini çünkü görevlilerin büyük bir kısmının maç sonrası stadın dışındaki gerilimde görev yaptığını söyledi.
"Takımlar şiddeti kışkırtıyor" diyen Tourne Danubio'nun stadında güvenlik önlemlerinin az olduğuna dair eleştirilere rağmen başkent Montevideo belediye yetkililerinin karşılaşmanın oynanmasına izin vermesini de eleştirdi.
Nacional başkanı Ricardo Alarcon El Pais gazetesine verdiği demeçte yaşanan olayların ardından kendisini üzüntülü ve acılı hissettiğini söyledi.
Uruguay Futbol Federasyonu futbol yasağının genişletildiğini ve yasağın genç liglere de uygulanacağını söyledi.
YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.

Son Futbol Fotograf Galerileri »

RESİM GALERİLERİ
Ajansspor.com Anket
Adnan Polat'ın "Lincoln dönse de artık Galatasaray forması giymeyecek" açıklamasını nasıl buluyorsunuz?

Duvar Kağıtları




(Dak: 64') GOL





















