Diğer Sporlar
Messi'ye yeni sözleşme!
04 Ağustos 2009 , 18:20
(Ajansspor Dış Haberler Servisi)
Her fırsatta Barcelona'da çok mutlu olduğunu ve aktif futbolculuk kariyerinin sonuna kadar Katalan ekibinde kalmak istediğini dile getiren 22 yaşındaki Arjantinli süper yıldız Lionel Messi'yle yeni kontrat için görüşmelere başlayan Barça bir servet ödemeye hazır.
Kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada görüşmelerin başladığını doğrulayan Barcelona Başkanı Joan Laporta "Leo burada çok mutlu ve ayrılmak gibi bir düşüncesi hiç olmadı" dedi.
Yıldız oyuncuya yıllık 9.5 milyon Avro ödemeye hazır olduğu iddia edilen Katalan ekibinin görüşmelerden olumlu sonuç alınacağına emin olduğu tahmin ediliyor.
"Messi gibi bir oyuncuya sahip olmaktan gurur duyuyoruz, Leo da Barcelona'da oynamaktan gurur duyuyor" diyen Laporta; yıldız oyuncunun mevcut kontratında 150 milyon Avro karşılığında serbest kalmasını sağlayacak bir madde bulunduğunu hatırlattı ve "Bu rakam 300 milyona çekilecek" dedi.
YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.

Son Futbol Fotograf Galerileri »

Ajansspor.com Anket
2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A grubu ilk maçında Kazakistan ile karşılaşacak A Milli Takımımız, sahadan nasıl bir sonuçla ayrılacak?













































