Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
Reklam
  • 07:04
  • İkinci Yarı Başladı
  • L.A. Galaxy  1-0  New England Rev.
  •  
  • ABD : Major League Soccer

Konya'da fair play ödülleri dağıtıldı

Tarih03 Ekim 2007 , 22:44

 

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR

TÜFAD Konya Şubesi tarafından Hekimevi'nde düzenlenen iftar yemeğinin ardından, Konya futboluna emeği geçenler için ödül töreni yapıldı.

Törene, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Baykan, Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Konyaspor'un yeni teknik direktörü Ünal Karaman ile çok sayıda futbol adamı katıldı.

Tören öncesinde Konuşan TÜFAD Konya Şube Başkanı İsmet Karababa, UNESCO'nun 2007 yılının ''Mevlana Yılı'' kabul edilmesi dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında, fair play ödüllerinin üçüncüsünü vereceklerini söyledi.

Futbola emeği geçenlere ve antrenörlere vefa borçlarını ödemek amacıyla ödül töreni düzenlediklerini belirten Karababa, ''Ayrıca Konyaspor'u yaşadığı bu zor günlerden ancak bir Konyalının kurtaracağı düşüncesiyle Ünal Karaman'ı getirdikleri için Ahmet Şan ve ekibini kutluyorum. Bizi en üst noktada temsil eden Karaman'ın, milli takımdaki görevini bırakarak bu işi kabul etmesi Konya futbolu açısından önemlidir'' dedi.

Daha sonra, ödül törenine geçildi. Konya Valisi Osman Aydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in ödülleri, törene kendilerini temsilen katılanlara verildi.

Törende, Ünal Karaman, İsmet Karababa, Konyaspor'un eski kaptanları, eski teknik adamlar ve ilçe belediye başkanlarının da aralarında bulunduğu Konya futboluna emeği geçen çok sayıda kişi ödüllendirildi.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Reklam
RESİM GALERİLERİ

Serena Williams şampiyon!

Ajansspor.com Anket
Adnan Polat'ın "Lincoln dönse de artık Galatasaray forması giymeyecek" açıklamasını nasıl buluyorsunuz?
  • Doğru
  • Yalnış
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]        
Duvar Kağıtları