Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
Reklam
  • 07:04
  • İkinci Yarı Başladı
  • L.A. Galaxy  1-0  New England Rev.
  •  
  • ABD : Major League Soccer

Engin: "Futbolcularımız dökülüyor"

Tarih30 Ekim 2007 , 11:02

Engin: Futbolcularımız dökülüyor

 

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin ertelenmesine Futbol Federasyonu olumsuz bakarken, siyah - beyazlıların Menajeri Sinan Engin hâlâ sözünün arkasında olduğunu belirtti. Milliyet Gaztesi'nden Serdar Sarıdağ'ın haberine göre, "Fenerbahçe derbisi bir yere kaçmıyor bunu her zaman oynayabiliriz" dedi.

Kendilerine Avrupa örneğinin verildiğini vurgulayan Sinan Engin, "Büyüklerimiz bunu söylüyor ama onlar kaç senedir üç günde bir maç yapıyor. 4-5 gün önce Liverpool'a sahayı dar eden Beşiktaş, bırakın gol pozisyonuna girmeyi, orta bile yapamıyor. Bütün kamuoyu ligdeki son maçımızı seyretti. Oyuncular dökülüyor" dedi.

Engin şöyle devam etti: "Fenerbahçe derbisi bir yere kaçmıyor bunu her zaman oynayabiliriz. Şimdi düşünün; Fenerbahçe maçını yaptık, 5-6 sakatla Liverpool'a gitmeyeceğimizi kim söyleyebilir? Bunlara milli maç gözü ile bakmamız lazım."

Avrupa'da iki takımın da hayati maçlarının bulunduğuna dikkat çeken Engin, "Biz baskı yapmıyoruz. Zico da bunu destekliyor. Önce bir başvurumuzu yapalım sonra hayır desinler. Mazeret üretmiyor ya da kılıf aramıyoruz. İyi niyetle düşüncemizi dile getiriyoruz" ifadesini kullandı.

Futbol Federasyonu Başkanvekili Affan Keçeci ise programı değiştirmeyi düşünmediklerini yineleyerek, "En iyi antrenman maçtır. Bu nedenle oynatılmasından yanayım" diye konuştu.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Reklam
RESİM GALERİLERİ

Serena Williams şampiyon!

Ajansspor.com Anket
Adnan Polat'ın "Lincoln dönse de artık Galatasaray forması giymeyecek" açıklamasını nasıl buluyorsunuz?
  • Doğru
  • Yalnış
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]        
Duvar Kağıtları