Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
Reklam
  GÖZDEN KAÇIRMA : VİDEO | Spor Toto Süperlig | Puan Durumu

Real Madrid, Beşiktaş'ı örnek alıyor!

Tarih12 Kasım 2007 , 10:24

Real Madrid, Beşiktaş'ı örnek alıyor!

 

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR


Siyah - beyazlı idareciler, "Liverpool'da takım 8 yedi ama Sivas karşısında da tribünler 8 yedi. Onlar isteseler kazanırdık" derken, İspanyolların dünyaca ünlü kulübü Real Madrid ise Çarşı grubunu kendine örnek alacak.

Bernabeu Stadı'nda seyircileri coşturmak isteyen İspanyollar, üç ülkeden üç takımı kendine hedef olarak seçti. Türkiye'den Beşiktaş'ı, İngiltere'den Liverpool'u, Yunanistan'dan da Panathinaikos'u Avrupa'nın en ateşli taraftarına sahip kulüp olarak belirleyen Real Madrid, 6 aylık bir araştırma sonunda, Avrupa'nın en ateşli ve vefakar seyircisi olarak Çarşı'yı belirledi.

CEHENNEM ATEŞİ
Maçlara gitme, seyirciyi coşturma, müzik aleti bulundurma, koro halinde bağırma, fedakârlık, deplasmanda takımlarını yalnız bırakmama gibi kriterlerin belirleyici olduğu araştırmada, yine Beşiktaş tribünlerinden esinlenip, "Infierno Turco-Cehennem ateşi" tanımlaması yapıldı. Dünyaca ünlü İspanyol kulübünün yetkilileri, bu araştırmanın ardından siyah-beyazlı taraftarlara daha yakından takip edebilmek için Arthuro Siso adlı bir kişi görevlendirdi.

Milliyet

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Şu anda ana liglerde oynanan maç yoktur.

Günün tüm canlı sonuçları için tıklayınız.
Ajansspor.com Anket
Sizce, Beşiktaş ile Trabzonspor; UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalabilir mi?
  • İkisi de kalır
  • Sadece Beşiktaş
  • Sadece Trabzonspor
  • İkisi de elenir
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]        
Duvar Kağıtları