Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
Reklam
  • 21:30
  • İkinci Yarı Başladı
  • Mısır  0-0  Rwanda
  •  
  • Uluslararası : Dünya Kupası E. CAF 3. Grup

Trabzonspor 3 puana uçtu!

Tarih29 Kasım 2007 , 11:57

Trabzonspor 3 puana uçtu!

 

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR

Özel bir havayolu şirketine ait tarifeli uçak ile Ankara'ya giden bordo-mavili kafilede 20 futbolcu bulunuyor. Sakatlıkları bulunan Tolga Zengin, Musa ile cezalı olan Ceyhun'un yanı sıra Yusuf, Celaleddin, Ufukhan, Ufuk ve Tomas Jun kadroda yer almıyor.

Trabzospor'un gidişi sırasında havalimanı gelen bir grup taraftar, teknik direktör Ersun Yanal'a kaşkol takarak çiçek verdi.

-PEREKLİ: ''TEK HEDEF GALİBİYET''-
Kulüp Profesyonel Şube Menajeri Necmi Perekli, Gençlerbirliği deplasmanında takımın tek hedefinin galibiyet olduğunu söyledi.

Geçen hafta Galatasaray'a talihsiz bir biçimde mağlup olduklarını ifade eden Perekli, ''Oyun olarak belli bir seviyeyi yakalasak da sonuç üretiminde bir takım sorunlar yaşıyoruz. Gol yollarında daha etkili olabilirsek Ankara'dan galibiyetle dönmememiz için herhangi bir neden yok'' dedi.

Futbolcuların azimleri ve kazanma isteklerinden memnun olduklarını belirten Perekli, şöyle konuştu:
''Üzerimizde sadece beklenen sonuçları alamamanın moral bozukluğu var. Fenerbahçe ile oynayacağımız ilk yarının son maçına kadar biri deplasmanda, ikisi dışarda 3 karşılaşmaya çıkacağız. Eğer bu mücadelelerden 9 puan ile ayrılmayı başarırsak İstanbul'daki Fenerbahçe maçına da üstün moralli çıkarız. Futbolcularımız da bu durumun bilincinde.''

Trabzonspor'un mevcut yarışı sürdürürken diğer taraftan geleceğini planlamak zorunda olduğunu da kaydeden Perekli, ''Bu doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor. Teknik direktörümüz Ersun Yanal, bu planlamanın yapılması yönünde kulübümüz için ciddi şans'' diye konuştu.

-105 GÜNLÜK HASRET-
En son ligin 2. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden bordo-mavililer, Gençlerbirliği'ni yenerek deplasmandaki galibiyet özlemine de son vermek istiyor.

17 Ağustos'ta Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile yapılan karşılaşmanın ardından deplasmanda 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Karadeniz ekibi, Gençlerbirliği'ni yenmesi halinde 105 gün sonra deplasmanda kazanmış olacak.

-MUHTEMEL 11-
Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Ahmet, Jabi, Tayfun, Tolga, Mustafa, Hüseyin, Ayman, Serkan, Gökdeniz, Umut Bulut ve Yattara olası 11 ile çıkması bekleniyor.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Reklam
RESİM GALERİLERİ

Federer tarihe geçti!

Ajansspor.com Anket
Adnan Polat'ın "Lincoln dönse de artık Galatasaray forması giymeyecek" açıklamasını nasıl buluyorsunuz?
  • Doğru
  • Yalnış
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]