Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
Reklam
  • 07:07
  • Maç Bitti
  • Kosta Rika  1-2  El Salvador
  •  
  • Uluslararası : CONCACAF A Grubu

''Lig üçüncüsü Sivasspor'dur''

Tarih11 Mayıs 2008 , 00:00

''Lig üçüncüsü Sivasspor'dur''

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR

Fikret Ünsal, yaptığı açıklamada, aynı puana sahip oldukları Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ardından üçlü averajla dördüncü sırada yer almalarının hukuki açıdan doğru olmadığını kaydetti.

Fenerbahçe'nin daha önceden Şampiyonlar Ligi'ni garantilediğini kaydeden Ünsal, dolayısıyla kendilerinin Beşiktaş ile yarıştığını belirterek, bu durumda ikili averajın önemli olduğunu belirtti.

Bu durumu araştıracaklarını, böyle bir uygulamayı inceleyeceklerini belirten Ünsal, ''FIFA nezdinde, hukuki zeminde tüm haklarımızı sonuna kadar arayacağız'' dedi.

İkili averaj durumunda, gol averajına göre Beşiktaş'ın önünde olduklarını kaydeden Ünsal, ''Sonradan üçlü averaj çıkarılamaz. Bizim yarıştığımız takım Beşiktaş ise lig üçüncüsü Sivasspordur'' diye konuştu.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Reklam
RESİM GALERİLERİ

Hollanda'da Aslanlı günler..

Ajansspor.com Anket
Adnan Polat'ın "Lincoln dönse de artık Galatasaray forması giymeyecek" açıklamasını nasıl buluyorsunuz?
  • Doğru
  • Yalnış
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]        
Duvar Kağıtları