Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
SİTE ARAMA:
 
Reklam
Hertha Berlin - G.Saray (Maç Sonu)
[02:03] Galatasaray UEFA'da rekor kırdı!  [01:31] UEFA'dan G.Saray yorumu!  [00:41] Favre üzgün!  
 

Aslan basına kapalı çalıştı!

Tarih01 Temmuz 2008 , 14:08

Aslan basına kapalı çalıştı!

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Michael Skibbe yönetimindeki antrenman, basına ve taraftara kapalı gerçekleştirildi.

Isınma ve açma germe egzersizleriyle başlayan antrenmanda futbolcuların, topla dayanıklılık çalışmalarının ardından teknik çalışmalar yaptıkları, kalecilere ise antrenör Nezih Ali Boloğlu yönetiminde özel bir çalışma antrenmanı uygulandığı bildirildi.

Semih Kaya ve Uğur Uçar'ın ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmalarına Metin Oktay Tesisleri sağlık merkezinde devam edildiği kaydedildi.

Sarı-kırmızılı ekip, yarını dinlenerek geçirdikten sonra çalışmalarına, 3 Temmuz Perşembe günü saat 10.30'da basın ve taraftara açık antrenmanla sürdürecek.

Bu arada Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları öncesinde futbolcuların sağlık kontrolleri devam ediyor.

Sarı-kırmızılı futbolculardan Mehmet Güven, Orkun Uşak, Fırat Kocaoğlu, Aydın ve Yaser, bugün Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde güç ve dayanaklılık testinden geçtiler.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Reklam
Reklam
Ajansspor.com Anket
Sizce Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde 3. olarak UEFA Kupası'na kalabilecek mi?
  • Evet
  • Hayır
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]