Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
Reklam
  GÖZDEN KAÇIRMA : VİDEO | Spor Toto Süperlig | Puan Durumu

Cisse yarıda bıraktı!

Tarih21 Ağustos 2008 , 21:15

Cisse yarıda bıraktı!

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR

Siyah-beyazlı ekip, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çalıştı. Akşam gerçekleştirilen antrenmana, milli takımlardan dönen oyuncular da katılırken, bağırsak enfeksiyonu geçiren Sivok takımdan ayrı, hafif bir çalışma yaptı.

Sol iç yan bağlarında esneme olan Tuna ve sol alt adalesinde ödem bulunan Emre antrenmana katılmadı. Mehmet Sedef ise bugün takımla çalışmalara başladı.

Futbolcular antrenmana ısınma koşusuyla başlarken, ardından 5'e 2 pas çalışması gerçekleştirildi. Çift kale maçla antrenman sona erdi.

Bu arada, sol dizinde ağrı hisseden Cisse, antrenmanı yarıda bıraktı. MR'ı çekilen Cisse'nin durumunun yarın yapılacak kontroller sonucu netleşeceği bildirildi.

Beşiktaş, yarın akşam basına kapalı yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Reklam
Şu anda ana liglerde oynanan maç yoktur.

Günün tüm canlı sonuçları için tıklayınız.
Ajansspor.com Anket
Sizce, Beşiktaş ile Trabzonspor; UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalabilir mi?
  • İkisi de kalır
  • Sadece Beşiktaş
  • Sadece Trabzonspor
  • İkisi de elenir
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]        
Duvar Kağıtları