Diğer Sporlar
Trabzon lige iyi başlıyor!
21 Ağustos 2008 , 14:56
Ağustos 1967'de kurulan ve 1973-74 sezonunda 1. Lig'e çıkan Trabzonspor, söz konusu tarihten bugüne kadar oynadığı sezonun ilk maçlarında başarılı bir grafik çizdi.
Yaptığı flaş transferlerle sezona damga vurmaya hazırlanan bordo-mavili ekip, yeni sezonu iple çekerken ligin ilk haftasında konuk edeceği Ankaraspor karşısında da 3 puanı hedefliyor.
Geride kalan 34 sezonda ligin ilk maçlarında 19 galibiyet ve 9 beraberlik elde eden bordo-mavililer, 6 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Bordo-mavili Karadeniz temsilcisi, söz konusu maçlarda 64 gol atarken, kalesinde 33 gol gördü.
Son iki sezondur lige iyi bir başlangıç yapamamanın sıkıntısını yaşayan Trabzonspor, 2006-2007 sezonunda ilk maçta Kayserispor'a 1-0 mağlup olmuş, sezonu da 4. sırada bitirmişti. 2007-2008 sezonuna ise olaylı başlayan bordo-mavili ekip, Sivasspor'a hükmen mağlup olmuş, sezonu da 6. sırada tamamlamıştı.
YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.

Son Futbol Fotograf Galerileri »
Ajansspor.com Anket
Sizce, Beşiktaş ile Trabzonspor; UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalabilir mi?
Duvar Kağıtları





















































