Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
SİTE ARAMA:
 
Reklam
Hertha Berlin - G.Saray (Maç Sonu)
[02:03] G.Saray UEFA'da rekor kırdı!  [01:31] UEFA'dan G.Saray yorumu!  [00:41] Favre üzgün!  
 

Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu toplantı yaptı!

Tarih27 Ağustos 2008 , 17:38

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR

Bursa Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıda Bursaspor'un 31 Ağustos Pazar akşamı Gençlerbirliği ile oynayacağı maç ile hafta sonuna kadar yapılacak tüm karşılaşmalarda alınacak güvenlik tedbirleri ele alındı.

Bursa Emniyet Müdür Yardımcısı Bayram Coşkun'un yönettiği toplantıda, iki Bursaspor taraftarının 5149 sayılı '' Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi Kanunu''na muhalefetten yeşil-beyazlı takımın müsabakalarını izlememe cezalarının devam ettiği bildirildi.

Bursasporlu yönetici Hasan Saltan, Kulüp Genel Müdürü Osman Nuri Biçer, Bursa Atatürk Stadı Müdürü Varol Çorapçıgil'in de hazır bulunduğu toplantıda, UEFA'nın da talebi doğrultusunda stadyumda daha fazla özel güvenlik görevlisi kullanılması önerildi.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Reklam
Reklam
Ajansspor.com Anket
Sizce Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde 3. olarak UEFA Kupası'na kalabilecek mi?
  • Evet
  • Hayır
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]