Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
Reklam
Trabzonspor-Galatasaray (Maç sonu)
[01:17] İşte tartışmalı anlar.. (FOTO HABER)  [21:38] Trabzonspor seriyi sürdürüyor..  [21:32] ''Çok güzel bir 8 hafta izleyeceğiz''  

Uslu: ''Süper Lig'e çıkacağız''

Tarih14 Kasım 2007 , 13:06

Uslu: ''Süper Lig'e çıkacağız''

 

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR

Erciyesspor Basın Sözcüsü Kadir Uslu, yardımcı antrenörler Sabahattin Tekin ve Abidin Çakmak'la birlikte basın toplantısı düzenledi.

Hacı Boydak Kulüp Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında Malatyaspor maçının değerlendirmesini yapan antrenör Sabahattin Tekin, "Üst üste iki galibiyet alarak moral bulduk. İki haftadır oynadığımız futbol ve alınan galibiyetler takıma moral ve güven kazandırdı. Biz maçları tek tek düşünüyoruz. Bu maçlar geride kaldı. Şimdi tek düşüncemiz hafta sonu Eskişehirspor'u yenmek" dedi.

SEYİRCİSİZ FUTBOL TİYATRO GİBİ
Basın Sözcüsü Kadir Uslu da, seyircisiz maçları tiyatroya benzeterek, "Eskişehirspor Kayseri'ye yaklaşık bin 500 taraftarıyla gelecek. Biz de Kayserililerin bu maçta tribünleri doldurarak takıma destek olmasını istiyoruz. Cumartesi günü tribünlerde Eskişehirspor taraftarından daha az olursak bu Kayseri'nin ayıbı olur" dedi.

Uslu, Eskişehirspor maçı öncesi bilet fiyatlarını ucuzlattıklarını belirterek, "Biletleri kale arkası 1, açık tribün 2, kapalı tribün ise 20 YTL olarak belirledik. Yönetim kurulu olarak üzerimize düşeni yaptık. Bilet fiyatlarını daha aşağı çekmemiz mümkün değil. Şimdi sıra Kayserililerde. Onlar da tribünleri doldurarak Eskişehirspor maçında takımlarının galibiyetine tanıklık etsinler" ifadesini kullandı.

MELİKGAZİ BELEDİYESİ 5 BİN BİLET ALDI
Uslu, Eskişehirspor maçı öncesi Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın açık tribünden 5 bin bilet alarak Erciyesspor'a destek olduğunu söyledi. Uslu, "Başkan Büyükkılıç'ın bu desteğine sanayici ve işadamlarımızın da katılmasını istiyoruz. Cumartesi günü tüm tribünlerin dolacağına inanıyoruz" diye konuştu.

''HEDEFİMİZ SÜPER LİG''
Kayseri Erciyesspor'un kesinlikle Süper Lig'e çıkacağına inandığını söyleyen Basın Sözcüsü Uslu, şöyle devam etti:
"Beş haftalık bir duraklamanın ardından üst üste 2 galibiyet alarak yeniden yarışa ortak olduk. Bu kesinlikle rehavete neden olmayacak. Erciyesspor olarak hedefimiz Süper Lig'e çıktmak. Sezon sonunda ilk 2 arasında yer almak istiyoruz. Bu olmasa bile Erciyesspor ilk 6'ya kalarak Süper Lig'e çıkacaktır. Yeterki taraftarımız bize güvensin ve destek olsun."

Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdüren mavi siyahlılarda, kaleci Yusuf, Burhan ve İlker'in tedavilerinin sürdüğü, durumlarının maç günü netleşeceği ifade edildi.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Reklam
RESİM GALERİLERİ

TS-GS tartışmalı anlar.. (Rıdvan Dilmen)

Ajansspor.com Anket
Sizce, şampiyonluk yarışı son haftaya kadar devam edecek mi?
  • Evet
  • Hayır
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]        

Çok Yorumlananlar - 24 Saat

Aslan fırtınaya tutuldu! 698

Avni Aker'deki müthiş mücadele tek gole sahne oldu, Trabzonspor Aslan'ın belalısı Colman'la güldü..

Duvar Kağıtları