Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
Reklam
  GÖZDEN KAÇIRMA : VİDEO | Spor Toto Süperlig | Puan Durumu

Osman Gürsoy'dan açıklama!

Tarih24 Haziran 2008 , 15:07

Osman Gürsoy'dan açıklama!

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR

Boluspor Genel Kaptanı Osman Gürsoy'un kongre sonrasında görevi bırakacağı yönündeki haberler sonrasında Başkan Necip Çarıkçı'nın Gürsoy'un kararına olumlu yaklaşmaması tecrübeli yöneticiyi zor durumda bıraktı.

Geçtiğimiz hafta Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı'nın Osman Gürsoy hakkında sarf ettiği, "Genel kaptanlığı bırakması söz konusu olmaz. Anca beraber kanca beraber" sözlerine, Gürsoy'dan yanıt geldi. Tecrübeli yönetici, "Boluspor'da Genel Kaptanlık yapmak gurur verici bir olay" sözleriyle göreve devam edeceğinin sinyallerini verdi. Gürsoy, "Boluspor Kulübü'nde genel kaptanlık yapmaktan şeref duyarım. Çok değişik bir görev. Bana çok haz veriyor. Görevimi hakkıyla yaptığıma inanıyorum. Bu görevi benden iyi yapacak arkadaşlar da var. Göreve talip olan olursa bırakmaya hazırım" dedi.

Başkan Necip Çarıkçı ile yola çıktıklarını ifade eden Osman Gürsoy, "Necip Çarıkçı'yı bu yolda yalnız bırakmam. Başkanımız benimle yola devam edeceğini söylemiş. Ancak, ben 4 yıldan bu yana iş hayatıma gereken zamanı ayıramadım. Boluspor Kulübü'nde genel kaptanlık yapmak bana gurur verir. Başkanımızla yola devam edeceğiz" diye konuştu.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Reklam
Şu anda ana liglerde oynanan maç yoktur.

Günün tüm canlı sonuçları için tıklayınız.
Ajansspor.com Anket
Sizce, Beşiktaş ile Trabzonspor; UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalabilir mi?
  • İkisi de kalır
  • Sadece Beşiktaş
  • Sadece Trabzonspor
  • İkisi de elenir
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]        
Duvar Kağıtları