Diğer Sporlar
Futbol bu değil!
25 Eylül 2008 , 14:48
Adanaspor Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, üzerinde mavi-lacivert forma bulunan bir grup taraftar, futbolcu arkadaşları Emre Hızarcı ve Tayfun Onat ile aynı otomobilde bulunan Emrah Bedir'e saldırdı. Saldırganlar, Emrah Bedir'in arabasına da zarar verdiler.
Emrah Bedir, güpegündüz saldırıya uğradıklarını ve yapılanları kınadığını söyledi.
Kendisine saldıranların üzerinde mavi-lacivert forma olduğunu söyleyen Emrah, "Ben 3 yıl Adana Demirspor forması giydim. Profesyonel bir futbolcuyum. Ekmek parası kazanıyorum. Aileme bakıyorum. Sezon başı Adana Demirspor'a bonservis kazandırarak Adanaspor'a transfer oldum. Bu yapılanları hak etmiyorum. Transfer olduğum günden bu yana telefonla ve mail yoluyla şahsıma küfür ediliyor. Turuncu Beyazlı takıma gelmesem beni
başka bir kulübe satacaklardı" dedi.
Olayları Adana Demirspor camiasına mal etmediğini ve mavi lacivertli camianın da bu olanları kınayacağını düşündüğünü belirten Emrah, "Kendini bilmez birkaç taraftarın gerçekleştirdiği bu olayın bir daha yaşanmamasını diliyorum. Türkiye'de bu olayın birçok örnekleri var. Bugün Rüştü Beşiktaş'ta Emre Belezoğlu'da Fenerbahçe'de oynuyor. Futbolcunun takımı olmaz. Adanaspor'u seviyorum ve burada da mutluyum" diye konuştu.
Ajansspor.com'un notu:
Ajansspor.com olarak bu olayda tarafsızlık anlayışımızla hareket ederek, iki kulübün taraftarlarından anlayış bekliyor ve haberi yoruma açmadan yayına alıyoruz.
Bu üzücü olayların artık son bulması adına, bu davranışmızın daha doğru olacağı inancındayız. İki ekibin güzide taraftarlarının anlayışına sığınıyor, olayı gerçekleştiren ve hiçbir camiayı bağlamayan, kesinlikle taraftar olmayan kişileri kınıyoruz.
YORUMLAR
Bu haber yoruma kapalıdır.

Son Futbol Fotograf Galerileri »
Ajansspor.com Anket
Sizce, Beşiktaş ile Trabzonspor; UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalabilir mi?
Duvar Kağıtları





















































