Diğer Sporlar
Dolutaş'tan uyarı!
01 Kasım 2008 , 11:40
Dolutaş, Çarşamba günü saat 14.00'te Tarsus İdmanyurdu ile Denizli Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürdükleri antrenmanda, havaların değişken olması nedeniyle futbolculardan kendilerine iyi bakmalarını istedi.
Beslenmelerine dikkat etmeleri için de takımı uyaran Dolutaş, ''Sizler oynamadığınız maçlarda maddi kayba uğrarsınız. Arkadaşlarınızı da zorlu mücadelelerde yalnız bırakmış olursunuz'' dedi.
Dolutaş, çift kale çalışmasında sakatlanan Cem, Hasan Ali ve Fatih Koyugölge'nin Tarsus İdmanyurdu maçına yetiştirilmesi için tedavilerine başlandığını bildirdi.
Öte yandan Denizli Belediyesporlu futbolcuların ilk yarıda oynadıkları 10 karşılaşmada, 22 sarı kart gördüğü belirtildi.
YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.

Son Futbol Fotograf Galerileri »
Ajansspor.com Anket
Sizce, Beşiktaş ile Trabzonspor; UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalabilir mi?
Duvar Kağıtları





















































