Diğer Sporlar
Sağ koridora "Umut" geldi..
16 Temmuz 2010 , 19:10
Lacivert-beyazlıların transfer komitesi, yaptığı görüşmelerde anlaşma sağladığı futbolculara imza attırmaya devam ediyor. Komitedeki yöneticilerden Mustafa Ferizcan ve Ali Demir, geçen sezon Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor ve 2. Lig’de kendileriyle aynı grupta yer alan Denizli Belediyespor’da forma giyen Umut Erdoğan’la anlaşma sağladılar.
Sağ bek ve sağ önde oynayan Umut, 26 Ocak 1982’de Heidelberg’de (Almanya) doğdu. 2005-2006 sezonunda Türk Telekom Lig A’da mücadele eden Uşakspor'da 1 sezon forma giyen Umut, daha sonra İskenderun Demir Çelikspor’a imza attı. İskenderun’da 3 sezon oynayan Umut, geçen sezon Kardemir Karabükspor’a transfer oldu.
"Taraftardan Etkilendim"
İmza töreninde konuşan Umut, geçen sezon klasman maçlarında Denizli Belediyespor’da kiralık olarak oynadığını ve 7 Şubat’ta Fethiye Şehir Stadı’nda oynanan maçta Fethiyespor’a karşı forma giydiğini belirterek, "O maçta taraftarı etkileyici buldum. Daha önceden tanıdığım Erkan hocamla Fethiye’de başarılı olmak istiyorum" dedi.
Yeni transferin hayırlı olması dileğinde bulunan yönetici Mustafa Ferizcan, genç yaşta Bank Asya 1. Lig deneyimi yaşayan Umut’la 2 yıllık anlaşma sağlandığını ifade etti.
YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.

Son Futbol Fotograf Galerileri »
Ajansspor.com Anket
Sizce, Beşiktaş ile Trabzonspor; UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalabilir mi?
Duvar Kağıtları




















































