Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
Reklam
  GÖZDEN KAÇIRMA : VİDEO | Spor Toto Süperlig | Puan Durumu

Ürgüp Cup'ın şampiyonu Malatya Belediye!

Tarih19 Ağustos 2008 , 12:07

Nevşehir Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Her-Mak Organizasyon şirketi tarafından organize edilen Kapadokya Futbol Turnuvaları'nın bir diğer ayağı olan Kemal Kaya Ürgüp Cup Futbol Turnuvası, Gazi Stadyumu'nda oynanan Akhisar Belediyespor-Malatya Belediyespor final karşılaşması ile sona erdi.

Karşılaşmada Malatya Belediyespor, Akhisar Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Final maçının ardından düzenlenen törende şampiyon takıma kupasını, Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu verdi.

Turnuvaya, Turgutluspor, Akhisar Belediyespor, Malatyaspor ve Çorumspor olmak üzere 4 takım katılmıştı.

Kapadokya Futbol Turnuvaları'nın bir diğer ayağı olan Vali Hacımustafaoğlu Anatolia Cup Turnuvası'nın ise önümüzdeki günlerde 7 takımın katılımı ile Gazi Stadyumu'nda yapılacağı belirtildi.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Reklam
Şu anda ana liglerde oynanan maç yoktur.

Günün tüm canlı sonuçları için tıklayınız.
Ajansspor.com Anket
Sizce, Beşiktaş ile Trabzonspor; UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalabilir mi?
  • İkisi de kalır
  • Sadece Beşiktaş
  • Sadece Trabzonspor
  • İkisi de elenir
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]        
Duvar Kağıtları