Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
   GÖZDEN KAÇIRMA : Spor Toto Süperlig | Puan Durumu | Süper Final Şampiyonluk Grubu | Süper Final Avrupa Ligi Grubu |

Adana Demirspor taraftarından çağrı !

Tarih08 Aralık 2011 , 14:54

Adana Demirspor taraftarından çağrı !
HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR

Adana Demirsporlular Derneği tarafından yaoılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
"Adana Demirsporumuz 10 yılı aşkın süredir göğüs reklamı alamamaktadır...

Bunun sebebi bulundugumuz lig değildir. Biz Bank Asya'da da reklam alamıyorduk, Süper Lig'de de reklam değerinin karşılığını alamıyorduk. Bunun sebebi kentin bütün dinamiklerinin duyarsızlığı ve futbolun onların hayatlarında bırakın 1. planı 2. planda bile yer almayışıdır.

- Bugün burada sadece Aksa Gaz'a değil bütün Adana'ya sesleniyoruz; bu sesi duyun artık.

Kulübümüzün bütün girişimlerine rağmen Aksa Gaz birçok ilde takımlara reklam ve sponsorluklarla destek olurken, Adana Demirsporumuz'u bu destekten yoksun bırakmaktadır. Bir açıklamalarında da; "Biz sadece Süper Lig takımlarına destek oluyoruz" demişlerdir. Ancak abone sayısı 29.000'e ulaşan Aksa Gaz, doğal gaz sattıkları şehirlerin futbolunun gelişmesine büyük katkılar koyarken; Adana'ya sadece doğal gaz satmakta ve hizmet olarak deşilmiş yollar sunmaktadır. Bu durumda Aksa Gaz Adana'dan sadece alan pozisyonundadır. Aksa Gaz şunu hiç unutmamalıdır ki; Adana Demirspor Adana'dır. Ve Adanalı kendine yapılan iyiliği de, kötülüğü de hiçbir zaman unutmaz.

- Hepimizin bildiği gibi Adana Demirsporumuz'un 71 yıldır kalıcı geliri yoktur.

21. Yüzyıl'ın endüstriyelleşen futbol dünyasında bütün dünya kulüpleri bu değişime ve gelişime ayak uydurmak zorunda kalmıştır. Adana Demirsporlular olarak buna her ne kadar karşı olsak da artık bu gerçeğe ayak uydurmak zorundayız. Bu nedenle Adana Demirsporumuz'un artık ticari anlamda girişimler yapması lazım. Ancak bu, kulübümüzün tek başına yapabileceği birşey değildir. Şehrin yöneticilerinin 71 yıldır süren duyarsızlıklarına son vermesi gerekmektedir. Adana Demirsporumuz'un 'yarın ne olacak' kaygısından kurtulup ileriye bakması lazım. Kabul etmesek de bugün geldiğimiz noktada yarını olmayan bir kulübüz.

- Adana Demirspor camiası artık Demirsporluluğun sadece stadı doldurmak olmadığını anlaması lazım.

Demirsporumuz'un menfaatini her alanda gözetmesi lazım. Demirsporumuz'un içinde bulunduğu bu kötü durumdan kurtulmasına yardımcı olması ve gelmekte olan karanlık günleri, aydınlık günlere çevirmesi lazım. Adana Demirsporlular olarak bunun için ne gerekiyorsa bizler yapmaya hazırız ve yapacağız. Sayın Valimiz'in bu konulara sıcak baktığı şu günlerde, isteğimiz; şehrimizin mülki amirlerinin, milletvekilllerinin, STK'larının, odalarının bir araya gelerek 71 yıldan bugüne kanamakta olan bu yaraya sadece 2 saatlerini ayırarak bir çözüm, bir proje üretmeleri ve bu projenin arkasında durarak hayata geçirmeleridir."



YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
FACEBOOK YORUM
Toplam Yorum

SON HABERLERTüm Haberler
  •  
RESİM GALERİLERİ
AKTİF HABERLERTüm Haberler
ÇOK OKUNAN HABERLERTüm Haberler
AjansOtomobil.com

ih