Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
Reklam
  GÖZDEN KAÇIRMA : VİDEO | Spor Toto Süperlig | Puan Durumu

Bal-Kes'ten kural hatası iddiası!

Tarih14 Nisan 2008 , 14:41

Bal-Kes'ten kural hatası iddiası!

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR

2. Başkan Çakır, 1-1 sonuçlanan karşılaşmayı yöneten hakem Abdullah Demir'in, iki kez sarı kart gösterdiği oyuncuyu ihraç etmeyerek kural hatası yaptığını ileri sürdü.

Çakır, gece maçın görüntülerini izlediklerini belirterek, şöyle konuştu:
"Elazığ bölgesi hakemlerinden Abdullah Demir, maçta 4 numaralı Sıddık Kilit'e iki kez çok açık şekilde sarı kart gösteriyor, ancak oyundan atmıyor. Bu açık bir kural hatasıdır. Benzerini geçmiş yıllarda Ali Aydın'ın yönettiği Rizespor-Fenerbahçe maçında yaşamıştık. Victoria iki sarı kart gördüğü halde atılmamıştı ve Fenerbahçe'nin itirazı üzerine maç tekrarlanmıştı. Biz maç görüntüleriyle birlikte Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'na başvurup, maçta kural hatası yapıldığını belirterek, maçın tekrarlanmasını isteyeceğiz."

Maçın hakemi Abdullah Demir'in ise maçın gözlemcisine 86. dakikadaki sarı kartı, yanlışlıkla 5 numaralı Evren Özsu yerine 4 numaralı stoper Sıddık Kilit'e gösterdiğini, daha sonra bu yanlışı düzelttiğini ve kartı Evren'e gösterdiğini söylediği öğrenildi.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Şu anda ana liglerde oynanan maç yoktur.

Günün tüm canlı sonuçları için tıklayınız.
Ajansspor.com Anket
Sizce, Beşiktaş ile Trabzonspor; UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalabilir mi?
  • İkisi de kalır
  • Sadece Beşiktaş
  • Sadece Trabzonspor
  • İkisi de elenir
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]        
Duvar Kağıtları