Diğer Sporlar
''Aragones şampiyonluğu aşıladı''
07 Ocak 2009 , 22:36
Volkan'ın Ajansspor.com tarafından derlenen açıklamaları şu şekilde;
“Maça iyi başladık. Kazanmak çok önemliydi. Kazanırsak 2’de 2 yapıp avantaj yakalayacaktık ve belki de büyük oranla gruptan çıkacaktık. Kazanmayı da başardık.. Bu kulvarda hedefin kupa olduğunu takım arkadaşlarımız ve hepimiz çok iyi biliyoruz. Hoca bunu bize aşıladı. Hem Fortis Türkiye Kupası, hem de Süper Lig şampiyonluk istiyoruz ve bu çok önemli. Bugün iyi pas yaptık, iyi oynadık, pozisyon vermedik, iyi ve güzel bir maç oldu.”
“Benim açımdan buraya gelmek kolay değil ama önümde uzun yol var. Çalışıyorum. Böyle maçlarda da hocam bana görev veriyor. Sahaya, taraftara, takım arkadaşlarıma alışmam için, deneyim kazanmam istiyor hocam, kendisine teşekkür ediyorum. Dediğim gibi tek yapmam gereken iş; çalışmak”
“Tokatspor belki de tarihinde ilk kez Fenerbahçe ile karşılaşacak. Bu şehirleri açısından çok büyük bir olay. Çünkü büyük yıldızları görecekler, futbolcuları da kendilerini göstermek isteyecek. Ama biz takım ismi şehir ayırt etmeden karşımızdakini rakip olarak görüyoruz ve kazanmak istiyoruz”
YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.

Son Futbol Fotograf Galerileri »

RESİM GALERİLERİ
Ajansspor.com Anket
Adnan Polat'ın "Lincoln dönse de artık Galatasaray forması giymeyecek" açıklamasını nasıl buluyorsunuz?

Duvar Kağıtları


























