Diğer Sporlar
Sarsmaz: "İstediğimiz kurayı çektik"
01 Ağustos 2008 , 15:03
Takımla birlikte Avusturya'da kampta bulunan Sarsmaz, kurayla ilgili yaptığı değerlendirmede, ''Bosna-Hersek ile tarihi bağlantılarımız da var. Kafile olarak sevinçliyiz. Rakibimize saygı duyuyoruz. Tabii ki maç oynanmadan kazanılmıyor. Beşiktaş rakibi ciddiye alıp oynarsa, turu atlar diye düşünüyorum'' dedi.
Rakip hakkında fazla bilgi sahibi olmadıklarını kaydeden Nedim Sarsmaz, ''Ama teknik heyetimiz rakibin sürekli şampiyonluğa ve ikinciliğe oynadığını söyledi. İyi bir kura olduğunu söyleyebilirim. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz'' diye konuştu.
Avusturya'da siyah-beyazlı takımı yakından takip ettiğini vurgulayan yönetici Sarsmaz, ''Morali ve çalışma temposu çok iyi. Bu tempoda devam edersek ve ilk maçlarımızı istediğimiz gibi sonuçlandırırsak Beşiktaş olarak bu sene bir şeyler yapabiliriz'' diyerek sözlerini tamamladı.
YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.

Son Futbol Fotograf Galerileri »

RESİM GALERİLERİ
Ajansspor.com Anket
Adnan Polat'ın "Lincoln dönse de artık Galatasaray forması giymeyecek" açıklamasını nasıl buluyorsunuz?

Duvar Kağıtları



























