Diğer Sporlar
Mersin'de istifa depremi!
15 Ocak 2009 , 10:10
www.mersinidmanyurdu.org internet sitesinin haberine göre;
Mersin İdmanyurdu'nda geçtiğimiz hafta seçilen yönetim kurulundan 4 üyenin istifa ettiği haberi gündeme bomba gibi düştü.
Mersin’in önde gelen işadamlarından Abdulkadir Yardım, Orhan Özdemir, Hamit Azaz ve Şükrü Okur istifa dilekçelerini kulübe ve Başkan Ali Kahramanlı'ya faksla gönderdikleri öğrenildi.
OLAYLAR ŞÖYLE GELİŞTİ..
Cumartesi günü öğlen saatlerinde yapılan kongrede seçilen yönetim kurulu akşam saatlerinde Rina Restaurant'da yemekde toplandı. Yemekte neden ve nasıl olduğu bilinmeyen bir gerginlik yaşandı ve Abdulkadir Yardım, Orhan Özdemir, Hamit Azaz ve Şükrü Okur yönetimden ayrılmak için kendi aralarında görüşüp karar aldılar.
Daha sonra pazartesi günü kulübe ve Başkan Ali Kahramanlı'ya istifalarını faks yolu ile bildirdiler.
Yönetim kurulu listesinde yer alan yedek üyelerden 4 tanesinin yönetime alınarak listedeki eksiklerin tamamlanacağı ve göreve bu şekilde devam edileceği öğrenildi.
www.mersinidmanyurdu.org
YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.

Son Futbol Fotograf Galerileri »
Ajansspor.com Anket
Sizce, Süper Lig'e çıkacak son takım kim olacak?
Duvar Kağıtları





































