Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
SİTE ARAMA:
Reklam

Şahin'in ilk 3 inancı!

Tarih14 Mayıs 2008 , 12:15

Milli takım kampı, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait Mimar Sinan Spor Salonu'nda başladı.

Milli Takım Antrenörü Şahin, yaptığı açıklamada, antrenör Mustafa Arıcı ve masöz Mehmet Nalçacı'dan oluşan üç kişilik bir ekip ve 45 sporcu ile 20 günlük bir kamp için Aydın'a geldiklerini söyledi.

Şahin, 25-30 Haziran tarihlerinde Letonya'nın Daugauplist kentinde düzenlenecek ''Yıldızlar Avrupa Şampiyonası'' öncesinde Çankırı, Samsun ve İstanbul'un ardından dördüncü hazırlık kampını gerçekleştirdiklerini belirterek, İstanbul'da yapılacak son kampın ardından 10 sıklette şampiyonaya katılacak 10 sporcunun belirleneceğini ifade etti.

Son altı yıldır Yıldızlar Avrupa Şampiyonasında takım halinde ilk üç derece içerisinde yer aldıklarını ve 2006 yılında Avrupa şampiyonu olduklarını hatırlatan Şahin, ''Bu yıl ki Avrupa şampiyonasında ilk üç derece içerisinde olacağımıza inanıyoruz'' dedi.

-GELECEĞİN BÜYÜK SPORCULARI BU EKİPTEN ÇIKACAK-
Antrenör Mustafa Arıcı ise milli takım kampına alınan 45 kişilik grup içerisinde, önümüzdeki yıllarda A milli takımı oluşturacak sporcuların olduğunu vurguladı.

''Geleceğin büyük sporcuları bu ekipten çıkacak'' diyen Arıcı, sporcuların ahlaken ve kişilik olarak da topluma faydalı birer fert olması için her türlü çalışmayı yaptıklarını belirtti.

Arıcı, bu ekibin içerisinde yer alan 15 kişilik bir grubun ise şu anda Gürcistan'da teknik direktör İbrahim Yıldırım ve antrenör Lütfi Yılmaz nezaretinde 10 günlük bir kampta olduğunu aktararak, kampın sonunda Ruslavi kentinde yapılacak turnuvaya katılacaklarını söyledi.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Reklam
Ajansspor.com Anket
2008-09 sezonu öncesi transfer dönemini daha başarılı geçirdiğini düşünüyorsunuz?
  • Beşiktaş
  • Fenerbahçe
  • Galatasaray
  • Trabzonspor
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]