Ajansspor.com - Anında, Tarafsız Spor Haberleri
Reklam
  GÖZDEN KAÇIRMA : VİDEO | Spor Toto Süperlig | Puan Durumu

2 Türk sporcu finale yükseldi..

Tarih31 Ocak 2010 , 14:18

2 Türk sporcu finale yükseldi..

Bağcılar Olimpik Spor Kompleksi'nde 18 ülkeden yaklaşık 170 sporcunun katılımıyla devam eden turnuvanın ikinci gün sabah seansında, 60, 74 ve 96 kiloların elemeleri gerçekleştirildi.

74 kiloda mücadele eden Şeref Tüfenk, Cuma Güzel, Erkan Ulvan, Ukraynalı Mykola Daragan ve Emrah Kuş'u mağlup ederek finalist oldu. Şeref Tüfenk, finalde Rus Aslanbek Khusthov ile karşılaşacak.

96 kiloda Cenk İldem ise rakipleri Sinan Demir, Ahmet Taçyıldız ve Ürdünlü Yehya Abutabeeh'i mağlup ederek finale yükselen isim oldu. Tüfenk'in finaldeki rakibi ise Azeri Rafiq Hüseyinov.

60 kiloda Türk sporcular yarı finale dahi yükselemediler. Mustafa Sağlam, Rahman Bilici ve Emre Arslan çeyrek finalde rakiplerine yenilmekten kurtulamadılar.

Turnuvada akşam seansında final, 3-5.'lik ve repesaj müsabakaları yapılacak.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Son Fotograf Galerileri »
Şu anda ana liglerde oynanan maç yoktur.

Günün tüm canlı sonuçları için tıklayınız.
Ajansspor.com Anket
Sizce, Beşiktaş ile Trabzonspor; UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalabilir mi?
  • İkisi de kalır
  • Sadece Beşiktaş
  • Sadece Trabzonspor
  • İkisi de elenir
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]        
Duvar Kağıtları