3 mevki için 4 oyuncu gündemde

30.08.2020 - 12:50 | Son Güncellenme: 30.08.2020 - 12:50

Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, kadrosuna kaç yeni oyuncu daha katacak? Teknik direktör Erol Bulut yönetiminde şampiyonluk isteyen sarı lacivertli takımın transfer etmek istediği oyuncular belli oldu. İşte detaylar...

3 mevki için 4 oyuncu gündemde

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Yeni sezona mutlak şampiyonluk paralosıyla hazırlanan Fenerbahçe transferde durmuyor.

Kadrosuna Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Filip Novak, Barış Sungur, Jose Sosa, Sinan Gümüş, Lemos, Enner Valencia, Mame Thiam ve İsmail Yüksek'i katan sarı lacivertliler en az 3 transfer daha yapmayı planlıyor.

Hangi mevkilere transfer yapılacak?

Fenerbahçe'de stoper, sağ açık ve forvete takviye yapılacak. Sorunlu bölge olan stopere Lemos'u transfer eden sarı lacivertlilerde teknik direktör Erol Bulut, Topuk Yaylası kampında çalışmalarından memnun kaldığı Zanka'nın şimdilik gönderilmemesini istedi.

Savunmaya takviye için listenin başında Marcel Tisserand bulunuyor. Oyuncunun kulübü Wolfsburg ile görüşmeler son aşamaya gelirken transferin birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor.

Sağ açık için iki aday var. Dimitrios Limnios ve Diego Perotti. Limnios için kulübü PAOK ile temas sağlanırken Perotti'de ise Roma ile bonservis pazarlığı yapılıyor.

Perotti, sarı lacivertlilere olumlu yanıt verirken oyuncuyu kadrosuda düşünmeyen İtalyan kulübü ikna edilmeye çalışılıyor.

Forvet pozisyonu için listenin başında Enar Zahavi var. Fenerbahçe Yönetimi tecrübeli oyuncunun menajeri ile görüşmeler yürütüyor.

Taraflar arasındaki temasların olumlu ilerlediği öğrenildi.

Fenerbahçe'den hangi oyuncular gönderilecek?

Fenerbahçe'de takımdan gönderilecek isimlerde belli olmaya başladı.

Sarı lacivertlilerde Miha Zajc, Nabil Dirar, Murat Sağlam, Michael Frey, Tolgay Arslan, Mevlit Erdinç, Jailson ve Garry Rodrigues'in takımdan ayrılması bekleniyor.

Fenerbahçe yönetimi bu oyunculardan bazılarına gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler