Savaş Cebeci, Kaan Kazgan’dan dayak yedi, polemik son buldu

Aleyna Gürgen
18.09.2023 - 21:51 | Son Güncellenme: 18.09.2023 - 23:19

Twitch yayıncısı Jahrein, vücut geliştiricisi Savaş Cebeci’nin meydan okuduğu MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan’dan dayak yediği anları paylaştı.

Savaş Cebeci, Kaan Kazgan’dan dayak yedi, polemik son buldu

Jahrein kullanıcı adı ile Twitch platformu üzerinden yayın yapan Ahmet Sonuç’un Twitter üzerinden yayınladığı bir video gündem oldu. Sonuç’un paylaştığı videoda MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan’a meydan okuyan vücut geliştirici Savaş Cebeci’nin dayak yediği görüldü.

“İsterse dünya şampiyonu olsun dayak yemem”

Fitness koçu olarak çalışan Savaş Cebeci geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir video ile gündem oldu. Videoda “Ben 1.90 boyundayım, 120 kilo adamım. İsterse dünya şampiyonu olsun 70 kilo adamdan dayak yemem.” diyen Cebeci’nin paylaşımı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 

MMA dövüşçüsü videoya cevap verdi

Savaş Cebeci’nin paylaştığı videoya MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan’dan yanıt geldi. Kazgan, yaptığı açıklamada “Boş bir yorum. Bunu sadece bunu tecrübe etmemiş biri söyleyebilir. Savaş Bey’e sadece şunu söyleyebilirim ki salonumuzun yeri belli ya da isterse ben de kamera arkam ile onun yanına gidebilirim. İstediği her saniye içinde onu nakavt ederek bunu videolayabilirim.” sözleriyle Cebeci’ye meydan okudu.

Cebeci, 70 kiloluk adamdan dayak yedi

Savaş Cebeci ve Kaan Kazgan arasındaki atışmalar karşılıklı açıklamalar ile devam etti. İkili ise en sonunda resmi olmayan bir dövüş müsabakasında kozlarını paylaştı. Etraftaki insanların kayıt altına aldığı anlarda MMA dövüşçüsü Kazgan’ın Cebeci’yi kolayca yere yıktığı görüldü. Kazgan tarafından yüzüne darbeler alan Savaş Cebeci’nin yüzü ise kısa süre içinde kanlar içinde kaldı. 

Kazgan’dan dövüş sonrası paylaşım

Savaş Cebeci ile dövüştüğü görüntülerin ardından Kaan Kazgan’dan paylaşım geldi. MMA dövüşçüsü güldüğü bir fotoğrafını Twitter üzerinden  “Selammmmm :D” açıklaması ile paylaştı.

"Kaan'ı beni yendiği için tebrik ediyorum"

Savaş Cebeci, Kaan Kazgan ile dövüşmesinin ardından bir video yayınladı. Videoda kaşının bandajlandığı görülen Cebeci "Arkadaşlar Kaan, Tuzla'ya geldi maç yaptık. Beni yendi. Öncelikle Tuzla'ya geldiği için kendisini tebrik ediyorum. Beni yendiği için kendisini tebrik ediyorum. Delikanlıca bir maç oldu. Beni yendi, helal olsun. Maç bu, delikanlıca bir maç oldu. Yenmek de var yenilmek de var. Kaşımda biraz açılma var. Durum bundan ibaret. Bu mevzu da böyle kapandı. Herkese bol şans." sözleriyle Kazgan'ı tebrik etti. 

Kavga 'Organize İşler' filmini hatırlattı

Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci arasındaki bu kavga akla Organize İşler filminde Cem Yılmaz'ın "Dayak nedir, nasıl atılır?" dediği dayak sahnesini getirdi.

"İkisi de yargılanmalı"

Spor spikeri Bilgehan Demir, Twitter üzerinden Savaş Cebeci ve Kaan Kazgan'ın görüntülerine tepki gösterdi. Demir videoyu alıntılayarak "Bunu yaptıkları için ikisi de yargılanmalı!" dedi.

Kazgan'ın profesyonel kariyeri etkilenecek mi?

Kaan Kazgan, Twitch platformunda Jahrein'in canlı yayınına telefonla bağlandı. Kazgan, Jahrein'in kendisine "Bu dövüşün senin profesyonel kariyerine etkisi olur mu?" sorusuna "Karşılıklı bir durum olduğu ve onun tarafından da defalarca çağırıldığım için bir şey olacağını düşünmüyorum. Türkiye'de dövüşmek için Türkiye'de amatör lisans gerekiyor ama yurt dışında dövüşmek için amatör lisansa ihtiyacın yok. O yüzden profesyonel kariyeri etkileyecek bir durum yok." diyerek cevap verdi.

Senin için hazırladığımız haberler