Albayrak'la ilgili flaş karar! G.Saray...

17.12.2018 - 08:34 | Son Güncellenme: 17.12.2018 - 11:34

Albayrak'la ilgili flaş karar! G.Saray...

Galatasaray 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Albayrak’ın Porto ve Başakşehir maçları sonrasında kırdığı potlar büyük tepki aldı.  (Milliyet)

Galatasaray’da 2. Başkan ve Basın Sözcüsü Abdurrahim Albayrak’ın son dönemde kırdığı potlar, sarı-kırmızılı yöneticiyi susturacak.

 

Porto yenilgisinin ardından, “Mağlup olduk ama inanılmaz bir soyunma odası vardı. Hocam ve ben bütün futbolcuları teker teker tebrik ettik. Alkış, kıyamet koptu soyunma odasında” diyen Albayrak, Başakşehir karşılaşması sonrasında da buna benzer bir pot kırdı. 

Sarı-kırmızılı yönetici, aradaki 8 puanlık farka rağmen, “Berabere kaldık ve puan farkını koruduk” demesi Galatasaray camiasından büyük tepki topladı.

Başkan Mustafa Cengiz, Porto ve Başakşehir maçlarından sonra yaptığı açıklamalarla kendilerini zor duruma düşüren Albayrak’ı geri plana çekmeyi düşünüyor. Cengiz ve bazı idarecilerin, basın sözcülüğü için Mahmut Recevik ismi üzerinde uzlaştıkları belirtildi. 

Ancak Albayrak’ın ikinci başkanlık ile beraber basın sözcülüğü görevini sürdürmek istediği bildirildi.

Bu hafta yapılacak yönetim kurulunda konunun masaya geleceği bildirildi.

Sansür eleştirisi

Diğer taraftan Galatasaray Divan kurulu toplantısında Ayhah Özmızrak’ın Abdurrahim Albayrak’a sorduğu soruları içeren videonun, Galatasaray Yönetimi’nin başvurusu üzerine twitter ve kulübe ait youtube adresinden silinmesi sansür eleştirilerine neden oldu.

Özmızrak, Porto yenilgisinden sonra soyunma odasında sevinç çığlıkları attıklarını söyleyen Albayrak’a, “Yanlış soyunma odasına mı gittiniz? Maçın sonucu mu bilmiyorsunuz? Galatasaray kaybedilen maçtan sonra sevinmez bunu mu bilmiyorsunuz? Bizimle dalga mı geçiyorsunuz?” demişti.

Saffet Sancaklı tepki vermişti!

MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, Albayrak'ın sözleri için meclis kürsüsünde şu ifadeleri kullanmıştı:

"Galatasaray, UEFA kupası ve Süper Kupayı aldı. Ancak Porto maçı sonrasında bir üst düzey yönetici, 'Soyunma odasında alkış kıyameti koptu' dedi. Arkadaş sen yanlış soyunma odasına mı girdin? Koskoca Galatasaray, yenildiği maçtan sonra odasında sevinç yaşar mı?"

Divan başkanı esprili bir göndermede bulunmuştu!

Eşref Hamamcıoğlu, kulüp başkanı Mustafa Cengiz'in yurt  dışında olmasından dolayı katılamadığı toplantıya bazı yönetim kurulu üyelerinin  geç kalmasıyla ilgili eleştiri yaptı. Abdurrahim Albayrak'ın iş yerinde basın mensuplarına verdiği yemeğe göndermede bulunan Hamamcıoğlu, "Herhalde dünkü zaferi kutlamak için bir araya geldiler." ifadesini kullandı.

Sosyal medyada Abdurrahim Albayrak yankıları

Senin için hazırladığımız haberler