Aboubakar gol orucuna girdi, teknik direktör görevden alındı!

21.09.2021 - 15:46 | Son Güncellenme: 21.09.2021 - 15:50

Vincent Aboubakar ve Talisca'nın formasını giydiği Al Nassr'da taşlar yerinden oynuyor. Aboubakar gol orucunda. Teknik direktör Menezes ile yollar ayrıldı.

Aboubakar gol orucuna girdi, teknik direktör görevden alındı!

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Porto'da ciddi sakatlıklar sebebiyle kötü bir sezon geçirdikten sonra Beşiktaş'a gelen ve patlama yapan Vincent Aboubakar, siyah-beyazlılardan ayrıldı, Al Nassr ekibine transfer oldu. Golcü oyuncu, kulüpte yaşanan durum sebebiyle son haftalarda sıkıntılı bir süreç geçiriyor. Detaylar haberde...

Vincent Aboubakar gol orucuna girdi

Suudi Arabistan Pro Lig'de Al Nassr ekibi, 4 maçta 2 galibiyet ve 2 de yenilgi aldı. Bu kötü performans sonrasında teknik direktö Mano Menezes ile yollar ayrıldı. Menezes sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, taraftarlara teşekkür etti. Söz konusu dönemde ise Aboubakar bu 4 maçın 2'sinde ilk 11'de başladı. 

1 aydır gol atamıyor

Damak ve Al Taawon maçlarında gol atan Kamerunlu futbolcu, yaklaşık 1 aydır gol sevinci yaşayamıyor. Aboubakar'ın takımı Al Nassr, 23 Eylül Perşembe günü ise evinde El Batin ile karşılaşacak.

Beşiktaş'tan neden ayrılmıştı?

Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler, Vincent Aboubakar ile sözleşme uzatma görüşmeleri yapmış ancak; futbolcu kendisine önerilen parayı kabul etmemişti. Sezonun son maçlarında sakatlığı sebebiyle oynayamayan Aboubakar, Beşiktaş'tan 3 milyon Euro civarında bir para istemiş ve taraflar anlaşamamıştı.

Sözleşmesi otomatikman uzamadı

Aboubakar, Beşiktaş'ta 30 maç oynamış olsa sözleşmesi otomatikman uzayacaktı. Fakat futbolcunun, sakatlığı sebebiyle sahalardan uzak kalacağı ifade edilmişti.

Beşiktaş'tan neden ayrılmıştı?

Aboubakar, "Futbol kariyerimin en iyi dönemlerini Beşiktaş'ta yaşadım. İki kez Beşiktaş'ta zirveye çıktım ama Beşiktaş'ın sunduğu teklif benim için yeterli değildi. Al Nasr'a transfer olmayı seçtim. Bazen kendinize yeni bir meydan okuma ve yeni bir macera arıyorsunuz" diyerek Beşiktaş'tan ayrılma nedenini açıklamıştı.

Arabistan'da kaç para kazanıyor?

Suudi Arabistan ekibi, 29 yaşındaki forveti kadrosuna kattığını resmen açıklamıştı. Al Nassr ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Kamerunlu golcünün sezonluk 6 milyon Euro garanti ücret kazanacağı belirtilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler