Adem Büyük: Sumudica maça hazırlamasını biliyor

22.10.2021 - 22:20 | Son Güncellenme: 22.10.2021 - 22:26

Yeni Malatyaspor'un kaptanı Adem Büyük, Süper Lig'de 2-1 kazandıkları Altay maçını ve teknik direktörleri Marius Sumudica'nın takıma katkısını değerlendirdi.

Adem Büyük: Sumudica maça hazırlamasını biliyor

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 10. haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Altay'ı 2-1 yendi. Takımının ikinci golünü penaltıdan atan Adem Büyük maçtan sonra açıklamalar yaptı. Tecrübeli futbolcu, "Kazandığımız için mutluyuz. İlk saniyeden son düdüğe kadar iyi mücadele ettik. Bugün galibiyeti sonuna kadar hak ettik. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.   

'Kasımpaşa maçına hazırlanacağız'

Adem Büyük şöyle devam etti: "Kötü gidişimiz vardı, yeni hocayla çıkışa geçtik. Kazandığımız maçlar bizi daha iyi motive ediyor. Bugün sevincimizi yaşayacağız, ondan sonra Kasımpaşa maçına hazırlanacağız." 

Adem Büyük'ten Malatya taraftarlarına çağrı

Yeni Malatyaspor Kaptanı, taraftarlara da mesaj verererek, "Onlara teşekkür ediyorum, bizi sonuna kadar desteklediler. Ama biraz daha gelmeye gayret etsinler. Umarım biz kazandıkça onlar daha fazla gelmeye çalışırlar. Tabii ki bu futbol, bugün kazanabilir yarın kaybedebilirsiniz. Taraftarsız futbolun kimliği yoktur. Onların gücünü arkamızda hissedince daha güçlü ve kararlı oluyoruz" ifadelerini kullandı.

'Sumudica ile kendimize çeki düzen verdik'

Adem Büyük, "Sumudica neleri değiştirdi?" sorusuna ise, "İrfan hoca (Buz) zamanında çok iyi oynadığımız maçlar da vardı. Hak etmediğimiz maçları kaybetmiştik. Yeni bir hocayla herkesin kendine çeki düzen vermesi gerekiyordu. Hoca da bunu sağladı. Sumudica bu oyunun içinde olan bir hoca, oyuncuyu maça hazırlamasını biliyor. 

İrfan hoca da bunu yapabiliyordu ama iyi oynadığımız maçları da kaybettik onun döneminde. Sumudica'nın da yaptıkları tartışılmaz. Biz onun söylediklerini yapmaya çalışıyoruz. Onun da emeği büyük. Herkese mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum" sözleriyle yanıt verdi.

Senin için hazırladığımız haberler