Adem Büyük, Kaşıyaka'ya Transfer Oldu!

Ali Bozkurt
18.08.2023 - 14:01 | Son Güncellenme: 18.08.2023 - 14:07

Bir dönem Galatasaray forması giyen ve Yeni Malatyaspor'da hem teknik direktör hem futbolcu olarak görev yapan Adem Büyük, Karşıyaka'ya transfer oldu.

Adem Büyük, Kaşıyaka'ya Transfer Oldu!

AJANSSPOR HABER

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka, son olarak Manisa FK forması giyen 36 yaşındaki tecrübeli golcü Adem Büyük’ü kadrosuna kattığını duyurdu. Duyuru videosu ize Kurtlar Vadisi repliği ile oldu.

Resmen açıklandı

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlamayı hedefleyen Karşıyaka’da kadro yapılanması devam ediyor. Daha önce Yasin Ozan, Emre Keleşoğlu, Bilal Ceylan, Haydar Yılmaz, Hasan Sürmeli, Erdinç Çepoğlu, Sefa Küpeli, Hakan Erçelik, Enes Nalbantoğlu ve Alpay Koldaş’ı kadrosuna katan yeşil-kırmızılılar, son olarak da 36 yaşındaki tecrübeli golcü Adem Büyük’ü renklerine bağladığını resmen duyurdu.

Adem Büyük, kariyerinde Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve A Milli Takım’da müsabakalara çıkma başarısı gösterdi.

İlgini Çekebilir
Ve beklenen oldu! Manisa FK'da Adem Büyük ile...
Habere Git

''En büyük o mu bilmiyorum ama çok büyük''

Karşıyaka, Adem Büyük transferini Kurtlar Vadisi repligiyle duyurdu. Video'da Polat Alemdar'ın 'En büyük o mu?'' sorusuna Çakır, ''En büyük o mu bilmiyorum ama çok büyük'' cevabı verdiği kesitten hemen sonra Adem Büyük'ün performans videosu eklendi.

Hem teknik direktör hem futbolcu oldu

Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Sumudica ile yolların ayrılmasının ardından 2021 yılında Adem Büyük görev başına geçti. Büyük hem futbol hemde antrenörlük görevini üstlenmişti. Antalyaspor maçında ise kendini oyuna almıştı. Aynı maçta ise Nuri Şahin hem teknik direktör hem futbolculuk görevini üstleniyordu.

Senin için hazırladığımız haberler