Fenerbahçe'nin transferde rakibi Barça! Shane Larkin'in talipleri artıyor...

Burak Alaca
29.03.2024 - 16:01 | Son Güncellenme: 29.03.2024 - 16:22

EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes'in yıldız oyuncusu Shane Larkin'in adı Fenerbahçe Beko ile anılmıştı. Başarılı oyun kurucunun talipleri gün geçtikçe artıyor.

Fenerbahçe'nin transferde rakibi Barça! Shane Larkin'in talipleri artıyor...

Burak ALACA-AJANSSPOR

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes'in yıldız oyun kurucusu Shane Larkin'in adı ligin önemli takımları ile anılmaya devam ediyor.

Fenerbahçe iddiası gündeme düştü

Haftaiçi BasketballManiacs adlı site Fenerbahçe Beko'nun sezon sonu Shane Larkin için girişimde bulunacağını iddia etmiş Avrupa'nın önde gelen basketbol sitelerinden TotalBasket'de bu söylentiyi desteklemişti.

Fenerbahçe'den sonra İspanyol devi de Larkin'i gözüne kestirdi

EuroLeague'de son yıllardır yaptığı yatırımları şampiyonluk ile taçlandıramayan İspanyol devi Barcelona, 31 yaşındaki Larkin'i gelecek transfer listesinin üst sıralarına yazdı.

İlgini Çekebilir
Gündemi sarsacak transfer iddiası! Shane Larkin-Fenerbahçe...
Habere Git

Anadolu Efes'te geleceği belirsizliğini koruyor

Anadolu Efes ile kontratı bu sezon bitecek 1.82'lik yıldızın yoluna temsilcimizde devam edip etmeyeceği şu an için belirsizliğini koruyor.

EuroLeague'in en çok kazanan isimlerinden

2018'den bu yana formasını giydiği Anadolu Efes ile 2022'de 2 yıllık bir sözleşme uzatan Shane Larkin burada kazandığı yıllık 4 milyon dolar ile EuroLeague'in en çok kazanan isimleri arasında yer alıyor.

Anadolu Efes'i play-in yarışında sırtlıyor

2021 ve 2022'de temsilcimizin üst üste EuroLeague şampiyonlukları yaşadığı kadronun bel kemiği olan Shane Larkin bu sezon takımı play-in yarışında sırtlayan isim olarak öne çıkıyor. 2023-2024 sezonunda şimdiye kadar 32 maça çıkan oyun kurucu; 17.3 sayı, 5.1 asist, 2.9 ribaunt ortalamaları ile mücadele etti.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes, Play-In’e kalacak mı? İhtimaller, puan ve fikstür...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler