Ahmet Çakar'dan Rıdvan Dilmen'e: Ayı ile dansa kalkarsan...

11.05.2021 - 12:39 | Son Güncellenme: 11.05.2021 - 13:01

Ahmet Çakar ile Rıdvan Dilmen arasındaki gerginlik devam ediyor. Ahmet Çakar, Rıdvan Dilmen ile ilgili yeni paylaşımlar yaptı. İşte detaylar...

Ahmet Çakar'dan Rıdvan Dilmen'e: Ayı ile dansa kalkarsan...

AJANSSPOR-HABER

Spor yorumcuları eski futbolcu Rıdvan Dilmen ile eski hakem Ahmet Çakar arasındaki gerginlik yeni açıklamalarla her gün büyüyor.

Mahkemelik oldular

Rıdvan Dilmen, kendisine sosyal medya hesabından 'iblis için zor günler başlıyor' sözleriyle hakaret ettiği iddiasıyla Ahmet Çakar'dan şikayetçi olmuştu.  3 Nisan'da tamamlanan soruşturma neticesinde savcılık Çakar'ın  Dilmen'e söylediği sözlerin Dilmen'in onur, şeref ve saygınlığını rencide edici boyutta olduğu, bu bağlamda hakaret suçunun yasal unsurlarının oluştuğu kararını vermişti.

Çakar'ın 2 yıl 4 aya kadar hapsi isteniyor

Paylaşımın sosyal medya üzerinden yapılması nedeniyle aleniyet unsurunun oluştuğunun belirtildiği iddianamede,  Çakar'ın 'hakaret' suçlamasıyla 3 ay 15 günden 2 yıl 4 aya kadar hapsinin talep edildiği iddianame, İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.

Geceleyin mesaj bombardımanı

Mahkeme sürerken Ahmet Çakar, dün gece sosyal medya hesabından Rıdvan Dilmen'i hedef  alan yeni açıklamalarda bulundu. Çakar'ın yaptığı paylaşımlar orijinal haliyle şöyle:

"Ey rıdvan dilmen efendi. Sana hiç yakışmıyor arkadam tuhaf işler yapmak. İstersen dewam et sen bilirsin. Amaaaaa keser döner sap döner, bir gün gelir hesap döner.   Hadi şimdi bu tweet i de mahkemeye wersene rıdvan efendi.

Bak rıdvan gecmişimize istinaden sıstum. Amaaa bundan sonra bakacaz. Cok yazık sana keske acık hasımlık yapsaydın. Bak rıdvan senin lakabın avukatlarına göre “ Şeytan  rıdwan “ olabilir. Yemişim şeutanı falam. Şeytan taşlamak adettendir.

Ey rıdvsn sanma ki bu şarkı burada bitti. Ayı ile dansa kalkarsan, ne zaman oturacağına ayı karar verir. Sen benim em yakın dostlarıma ağır hakaretler ettin . Bekle ve gör.

Ey rıdvan efendi ben ve arkadaslarıma zarar vermek için herseyi yaptın. Ammmma bundan sonra hayat senin için alkentte köpek gezdirmeğe benzemeyecek.

Eyy rıdvan efendi sen kaan ark, mehmet aslan,ismai er, turgay demir, Levent tüzemen, İbrahim seten, erman toroğlu, rok, spor bakanı, turkuaz medya vs. Hepsine aklın sıra bel altı vurdun. Bi kısmı cevap verdi bir kısmı bekliyor. Amaa  nehirlerdeki alakuşlar gibi ben beklemem.

Ben ve arkadaslarımı bitirmeye calıstın. Amaaa biz dimdik ayaktayız Rıdvan efendi. Peki sen neredesin. İşi niye bıraktın  rıdwan efendi Eyyy rıdvan efendi, sana bir şey diyim. Pastayı birlikte yiyenler, pasta bitince birbirlerini yerlermiş. Haksız mıyım?

Ey rıdvan efendi, her yaptığın işte sayın cumhurbaşkanımızı araya koyman son derece yanlış ve rahatsız edici. Amacın ne. Kendi ayaklarının üzerinde dur. Sayın Erdoğan dan güç devşirme. Yazık hem de cok yazık

Zannetme ki rıdvan efendi. Bazı arkadaşlarım susuyolar ve bekliyorlar . Amaa eğer beni tanıyorsan, ki mutlaka tanıyorsundur, ben hesabımı ahirete bırakmam..

Bak rıdvan dilmen.Ben imkanım olmasına rağmen başkaları gibi feyk tweeter hesaplarından insanlara iftira atmıyorum. Açık açık soruyorum. Yorumculuğu bırakmanın perde arkasındaki sebep nedir?

Bak rıdvan. Sorular ve fragman şimdilik bu kadar. İstersen devamını lig bitince yaparız..... Ne dersin canım?"

Senin için hazırladığımız haberler