Ahmet Örken Çin'de 1. oldu!

19.07.2017 - 17:18 | Son Güncellenme: 19.07.2017 - 17:18

Çin'de düzenlenen Mavi Göl Bisiklet Turu'nun 4. etabında Torku Şekerspor Bisiklet Takımı'ndan Ahmet Örken, birinci oldu.

Konya Şeker'den yapılan açıklamaya göre, Torku Şekerspor, Dünya Bisiklet Birliği (UCI) takviminde yer alan 13 etaplık Mavi Göl Turu'nun 4. etabında önemli bir başarıya imza attı.

Zorlu etaplarıyla otoritelerin dikkatini çeken, soğuk, yağmur ve yüksek rakım tırmanışlarıyla yarışçıları oldukça zorlayan Mavi Göl Turu'nun 4. etabında Torku Şekerspor Bisiklet Takımı, Ahmet Örken ile ilk sırayı aldı.

Açıklamada sözlerine yer verilen Torku Şekerspor Antrenörü Branco Filip, önlerindeki 9 yarışta da başarının artarak devam edeceğine inandığını söyledi.

Ahmet Örken ise hiçbir başarının tesadüf olamayacağını belirtti. Çok çalıştıklarını, çalışmalarının karşılığını da almaya başladıklarını ifade eden Ahmet Örken, şunları kaydetti:

"Turun en zorlu etabını kazandığım için çok mutluyum. Başta, bize desteklerini hiç esirgemeyen bisiklet sporunun büyük destekçisi Başkanımız Recep Konuk olmak üzere emeği geçen herkese, takım arkadaşlarıma, hocama çok teşekkür ediyorum. Torku Şekerspor, başarının tesadüf olmadığını herkese göstermiş oldu. İyi takım olmayı başarıyoruz. Birbirimizi başarıya taşıyoruz. Bu tempoda devam edeceğiz. Başarılarımızın artarak devam edeceğine inanıyorum. Daha önümüzde 9 etap var. Bu etaplarda da takım halinde en iyi yerde olmak için mücadele edeceğiz. Şu anda iyi bir hava yakaladık, bu havayı turun sonuna kadar koruyabilirsek burada takım halinde de ilk üçe gireriz. Buna inanıyorum."

Senin için hazırladığımız haberler